Puhh

Nu är jag klar med allt julfix och har för första gången satt mig ner. Sitter och knaprar på några pepparkakor och kollar runt på lite bloggar. Känner att julen är nära o vill bara mysa ner mig o vakna o så är det julafton, och jullov.
 
Imon ska vi ner med 4 hästar till travbanan för att tävla. Hoppas verkligen att det går bra, men känns så träningsmessigt, sen är ju motståndet en annan sak. ;) Sen ska ja ta på mig Tomteluva o tomte kappa o ut o lussa lite på travbanan. Får låna en häst från ponnytravstallet o köra. Rätt roligt faktiskt! :)
 
Sen måste jag oxå tacka er! Blir så otroligt glad av era kommentarer o att ni klickar er in. Glädjer mej så otroligt mycket.
------------------
Igår red jag galoppjobb på Maxen och hjälpte mamma rida en annan häst. Hann inte skriva om det igår, så tar det lite kort nu.
 
Skulle för första gången rida ett galoppjobb på Max. Joggade fram honom till våran rakbana som ligger en bit från stallet, o så joggade jag en sträcka på Rakbanan som är ca 1100m. Sen vände jag om och fattade galopp. Skulle som snabbast rida 1.35 o saktast 2.00. Nu kanske ni inte förstår riktigt vad jag menar, och det är svårt att förklara..
Men iallafall, Max var piggare än piggast och skenade iväg, så vi låg på en 1.29. Shiit vad fort det gick, tror inte ni kan tänka er HUR fort det gick! Men efter några vänder lugnade han sig lite o vi låg på en 1.35-1.40. Red 7 vänder sen joggade/skrittade jag hem. Så duktig min lilla bebis är <3
 
Sen skulle jag lära en av mammas nya travhästar att galoppera, så skulle jag pulsa lite på en åker med säkert en halv meter snö. Det är viktigt för honom då han inte har några muskler alls vid ryggen osv, så vi tränar upp musklerna istället för att mamma bara ska köra fort osv hela tiden. Joggade en liten slinga först, o testade galopp, vilket gick super. Väl ute på åker galopperade jag ett varv o sen fick det räcka. Han bytte till och med galopp själv!
--------------------
Nu ska jag fixa lite grejjer. Snart kommer mamma och Mats. Då blire att snabbt byta om och sen vidare till Anna och Joel på fest. Hoppas ni har en bra kväll!
 
 
 

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo