Värsta Dagen I Mitt Liv

Är riktigt svag just nu, på den absoluta lägsta nivån. Känenr mig sjuk i hela kroppen, o vill inget annat en bara vakna upp o veta att det varit en dröm.
 
Som ni vet så har Surprise tidigare varit halt, sen Mars. Vi testade spruta henne, hon fick vila över sommaren, emn blev aldrig bra. Så vi testade en sista sak, underhudsblister, o hon blev bra. Jag var överlycklig, levde verkligen i en dröm, en dans på rosor. Aldrig varit lyckligare i hela mitt liv.
 
Men idag, träffade vi på en stor, chokerande mardröm. Idag när jag red ut, som vanligt så gick det super! Hon var såå fin i alla gångarterna, o efter jag har skrittat på långa tyglar o ska jogga lite så var hon helt plötsligt DÖ halt.
Jag tvärstannade tvärt o gnuggade mig i ögonen o testa jogga en gång till. Nej, hon var halt, ännu värre en förut. Shit, paniken kom som blixten. jag var ju medveten om att det var det sista saken vi behandlade henne med, sen fanns det inte så mycket mer o göra om det inte funkade.
 
Det första jag gjorde var att ringa mamma. Hon sa att jag skulle skritta hem o så fick vi kolla på det där. Jag hoppade av henne, och ledde henne hem. Tårarna rann hela hela tiden, o jag var tom i hela kroppen, aldrig upplevt en sån otrolig smärta o ledsenhet iu hela kroppen, från topp till tå. Hade ingen känsel, bara alla negativa tankar i huvudet. Jag stannade flera gånger på vägen hem o gossa in mig i hennes mjuka päls, hon vart helt blöt, men det kändes som hon brydde sig.
 
Väl hemma testa vi springa, o både mama och Mats sa att hon var haltare en någonsin. Hon var t.o.m halt i skritten, vilket hon inte var förut. Jag borstade henne, la på henne gosse täcken, visade extra kärlek o sen mockade ja o la in lite hö. Jag var fortfarande helt tom, kunde inte tänka på något posetivt.
 
Nu har jag pratat lite med mamma. Ringde även min bästa vän Sabina, hon finns verkligen för mig  24/7 o det är jag om nåt otroligt tacksam för. Vi får iaf vänta ett tag och se, kanske att min ängel kan åka tillbaka till Fagré o gå me kompisar,, eller ett annat,, jobbigt beslut.
 
---------
 
Men, vi får hoppas på det bästa. Nu tar vi fram det posetiva. Klart hon ska bli någorlunda frisk igen, right..
 
Nu ska jag käka, puss <3
 
 

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo