Hej...

...*host*, minns ni mig?
Asså, vart inte som planerat. Skulle mobilbloggat nonstop, men var i stallet 24/7.
Som ni nog vet så har jag varit på ridläger. Red 2 pass per dag. Borstade, fixxade höpåsar, putsade utrustning osv. Dålig sändning och blablabla...
 
Aja, NU är jag tillbaka och vi rullar på som vanligt!!
 
Ridlägret har vart BÄST. Surprise skulle åkt med, men eftersom jag inte hann sätta igång henne så stanna hon hemma. Asså, shieet vad jag har lärt mig mycket. Jag har en helt annan ridstil, lärt mig MYCKET mer på teorin.
Vi hade 20-kr frågor varje dag. Exempel, han berättade om olika saker på teorin, nästa dag fick alla ställa sig upp, och så frågade han nånting, om man visste skulle man stå kvar, annars så skulle man sätta sig ner, och då var man ute. Vann 3 dagar på rad = smashing!!
 
Fick en urgullig ponny som heter Akleja. Hon är verkligen en DRÖM att rida.
Hoppar som en gud och älskar att gosa. LÄTT en häst jag skulle vilja ha.
Hade olika tävlingar, först hade vi typ Bruksridning.
Start var mellan två sockerbitar, ner till ett par andra socerkbitar med en liten matta emellan som hästen skulle gå på med MINST en hov. Vidare till ett par bommar som man skulle rida igenom, och så skulle man stanna med hästens framhovar emellan två spånsträck. Sen svängde man runt och vidare till ett vattenhinder, igenom det och en snäv sväng till ett terränghinder. Sedan igenom vattenhindret igen och sedan ut utanför ridhuset på parkeringen där man red på en volt emellan några koner som man då inte fick ha omkull.
Sedan in i ridhuset, fram till en sorts grind, alltså två hinderstöd, och två ringar med ett rep, och så skulle man flytta ena ringen till det andra hinderstödet.  Sedan vidare till ett par bommar, rida igenom dom samt göra skänkelvikning.
Vidare till en tunna som det stod en tillbringare på, den skulle man lyfta i några sekunder, sedan ställa ner.
Efter det var det slalom långsidan ner. Vidare runt några tunnar, och sedan ta ett svärd (av trä;)) och rida fram till en trätjur, ta en typ ring som satt på den och lägga i en tunna, svärdet i en tunna bakom. Runt ner till ett par koner, där skulle man stanna och flytta en ring från den ena konan till den andra. Sedan ut ut ridhuset, mellan några bommar och sedan bort till en kon som det låg en tennisboll på. Tog upp den, red fram till en annan kon och la den där. Vidare till en typ ramp, hoppade av och upp igen, sedan i mål!! :D
 
Sen tävlade vi i Caprilli, man skulle rida ett dressyrprogram kombinerat med några hinder, pallar inte att förklara hela programet (;
 
Sen idag på avslutningen var det en grupp som skulle rida kadrilj, och en grupp som skulle tävla i Handy Horsen. Jag var med på tävlingen, och det gick SKITBRA! <3
I handy horsen så är det olika saker man gör i ridhuset. Började med att rida emellan några sockerbitar med koner på, som man inte fick riva ned. Fortsatte till en fyrkant av bommar, och gjorde en framdelsvändning.
Vidare i galopp och hoppade 2 hinder. Sedan till 2 koner med 2 tennisbollar på, man skulle gå fram till den ena konen, rygga till den andra konen och sedan fram, bollarna fick inte ramla ner. Vidare i galopp, saktade av, gjorde en volt, nästan som att jag gjorde volt tillbaka, vände direkt snett igenom och tog en ring från tjuren, fast med handen, sedan i mål. OCH DETTA RÄCKTE TILL EN 3:E PLAC. FÖR AKLEJA OCH MIG!!
Älskar den här ponnyn GRYMT mycket <3 Vart ju placerad (:
 
Nästa år följer Surprise med, om inte hon blir halt IGEN förstårs :P
Puss
Josefine - Allrounders skrev

Grymt fin design! :)

Svar: Tack! :)
Emilia Siminski

Den 2012-07-28 klockan 21:21:54.
http://allrounders.blogg.se
har skrev

Har du inga bilder du kan lägga upp bloggen när du rider?

Svar: Visst kan jag det ;)
Emilia Siminski

Den 2012-07-29 klockan 10:42:56.

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo