Hellu my lovers!!

Idag red jag Batman och Maicon... Gick bra men Maicon småstegrade och lite så, som vanligt ;)
Nu är det så, att imon kommer jag "få" en ny häst, eller rättare sagt låna. Jag ska köra/rida in honom och senare ev. tävla! Han är ett litet russ ;) Han är 4 år och är en valack, min mamma tyckte jag kunde få honom nu när Suris ändå är halt, så jag har något att göra ;D
Nu är jag SUPERGLAD! Imorgon åker vi och hämtar den nya ponnyn till mig, wiee!!! Längtar starkt. hehe, det roliga är att det är ett russ, men den är en a-ponny - mankhöjden, så när jag tävlar kommer han vara med bland a-ponnys, men ska egentligen tillhöra kat-a =D Jaja, kommer somsagtvar iaf bli sjuk kul! Nu har vi oxå fått tillbaka ett stort hopp om att jag kan vara med på ridlägret med min egna lilla filur!! "cocco" kom och tittade på henne idag, och sa att hon typ har förmycke blod elle nåt i ena bogmuskeln, så han satt nålar där. På onsdag drar vi ner till Coccos stall, han kommer ta "bort" allt blod just därifrån, sedan lasra och sen spruta henne, sen kommer det bli bättre, SJUKT glad över detta oxå... Nybyggets ridläger, here we come ;)
Jaja, nu ska jag njuta av allt det roliga, puss! <3
RETARD RIDERS :@ skrev

Hej!



Har skrivit ett häst relaterat inlägg på bloggen gällande prestationer kring häst. Samt om man verkligen måste välja mellan hoppning och dressyr? Vad tycker du? Var gärna med och diskutera i kommentarsfältet.



//Martina på RR

Svar: Okej! (:
Emilia Siminski

Den 2012-06-11 klockan 19:26:52.
http://retardriders.blogg.se/

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo