R.I.P Spirit Of Dito... <3

Jag har länge följt Matilda Sparrenhök och hennes otroligt fina ponny Spirit Of Dito. Sätt dom kämpat sig igenom allt. Tränat, tränat och tränat för att sen få det på ett kvitto. Jag upplevde Spirit som en riktig kämpe. Han gav aldrig upp och ville alltid göra Matilda glad. Varje språng han gjorde över hindrena var av ren glädje, och han gav aldrig upp. Båe du Matilda, och Spirit var ett team och det var såå roligt att se er. Matilda satte upp mål och gav sig ALDRIG förän hon nått dom. Ni var verkligen lika. Kämparglöden brann. Ni hoppade dom högsta klasserna och hade riktigt roligt. Det var mitt favvopar. Dom hade verkligen det där lilla extra. Dom kämpade och nådde ända upp till toppen.
 
För några dagar sedan när jag glad klickade in på hennes blogg förändrades leéndet. Det stod att Spirit var sjuk och jag vart orolig. Senare stod det på FB "R.I.P Spirit Of Dito" och jag fattade direkt. Jag var helt chockad... Aldrig mer höra om den där mysiga ridturen, eller den där mysiga stunden i boxen..
 
Himmlen har fått den finaste ängeln...
 
Till dej Matilda: Idag när jag red ut på min ponny så var himmlen såå vacker. Jag vet att där borta i fjärran är Spirit, och det är han som lyser upp hela himmlen. Han är lycklig, och evigt tacksam över att få ha haft ett sånt bra liv... <3
 
www.nattstad.se/angrysparris
Matilda Sparrenhök skrev

<3 <3

Svar: <3
emiliasiminski.blogg.se

Den 2012-11-12 klockan 20:31:26.
http://Nattstad.se/angrysparris

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo