Hejhej!

Åh va dagen vart bäst. Slutade halv 3 i skolan å åkte ut till stallet. Skulle ta några skutt idag å lixom känna lite på Felix i övrigt. Fixade iallafall iordning 2 hinder "snett igenom" så att säga. Sen hände DET som gjorde min dag.
Satte mig vid fikarummet å skulle precis käka - då snälla Elia messar mej, som jag haft kontakt med ett tag - och säger att jag ska ringa upp självaste Nellie Berntsson om jag ville snacka en liten stund med henne! Självklart ringde jag upp. Det har vart min dröm jag vet inte hur länge. Även fast det var såhäär pirrigt, så ringde jag dårå utan tvekan. Åh när hon svarade - så dog jag seriöst.  hahah
 
Hur som helst så var Nellie jättegullig - frågade lite vad jag gjorde, hur jag mådde å att hon tyckte jag var gullig som skickat mess till henne osvosv. Verkligen super snällt av henne, det om nåt, gjorde verkligen min dag! Tack snälla Nellie - och Elia! :)<3
 
Sen hoppade jag Felix - och tog ett skutt på 90cm. Han börjar bli riktigt bra nu. men sen körde jag bara på lite små kryss för å få in rytm osv. Han var bra idag!
 
Sen vidare till ridskolan för att rida ett markarbetespass. Inge vila här, inte.  De gick iallafall jätte bra - å ja är nöjd! 
 
----------------------------------
Blir inge större firande idag för min del. Ledig från skolan imon, felix ska trimmas å ja ska njuta av ledigheten.
Ha en bra valborg alla!!
 

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo