5 saker ni kanske inte visste om mig

❤  Jag har en otroligt stor fobi för Spindlar. Jag vågar varken döda eller vara i närheten av en. Tro mig, när jag sett en spindel i mitt rum - har jag sovit i soffan tills jag vet att spindeln är död och borta från min rum.
 
❤  Jag är helt orädd när det gäller ridning och annat kring hästar. Och nu säger jag inte att jag inte att jag inte har respekt för dom, för det har jag till 110%. Men tillexempel om en häst slänger av mig, så tvekar jag inte att hoppa upp igen. Eller om någon säger att den här hästen stegrar, bockar och gör allt för att få av sin ryttare - så vågar jag ändå hoppa upp. Eller bara om hästen håller på & dummar sig när man leder eller lastar, ja whatever. 
 
❤  Jag är otroligt glad att just jag fått Felix. Han är så otroligt samarbetsvillig och glad hela tiden. Och såklart, världens goaste ;)
 
❤  Jag har blivit sjuukt beroende av Coca Cola! Dock har jag tröttnat mer på Godis, Chips osv..
 
❤  Jag saknar Surprise väldigt mycket. Hela 68 dagar sedan hon lämnade oss. Det roliga är att i starten på denna bloggen, så fanns hon med, och jag bloggade om henne. Så om man bläddrar bakåt så hittar man inlägg om henne! Finaste surtant. 
 
 
 
 

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo