Go kväll

Först å främst får vi ge mig en pisk på fingrarna. Har varit sämst på att uppdatera er, lägger all skuld på mig.
Har haft all tid i världen, men varken orkat eller tänkt på det.
 
Men iaf, nu drar vi ett sträck över det, och börjar om. Igår skulle jag varit med Alma, men det vart lite ändrat.
Hon skulle få lite besök och så, så jag åkte hem till Jessica ist. Mys på hög nivå, vakna till 5 o sov till 1 på dagen, bästavän. <3
 
Imon är det nyår. Sista dagen på detta året. 2012 har varit rena skitåret och allt har gått SÅHÄR dåligt.. Så 2013, please be better ;)) Ska fixa något att dricka innan jag törstar ihjäl, brb <3
 

Sorry

Shiiet @ dålig ja vart på å uppdatera er. Ska snart käka pizza me jessi o hennes familj, brb!

Go kväll

Va ett tag sedan jag bloggade. Har skrivit halva inlägg, o sen raderat dom. Ingen aning varför..
 
Har typ tappat lusten, men vill ändå.. Kan lixom inte sluta, för den dagen då jag ångrar mej, kommer jag ha allt förlorat.
 
Imon ska jag iaf vara med Alma. Bästavän. Drar in till stan, o ska på bio.. Trevligt värre..
 
Brb..

Gotland, here i come!

Tjenare! Nu är jag påväg till Stockholm för att lämna av en sak o käka samt kolla lite i kungens kurva med pappa o hans kompis. Sen drar jag till Gotland ❤ mysigt värre.. Brb..

Tjeenare

Gud va trött ja ä.. Har ridit Prissan, Laban och Max o det har gått super. Nu ska bara mozart galoppas lite på åkern. Brb.. 👍❤

Overhappy ❤

Shiit vilken julafton.. Är verkligen mer än glad.. Har fått en iPhone 5 från den finaste familjen. Tack snälla pappa, Åsa, mamma, Mats, mormor, morfar, Niclas o Andreas m. Familj. ❤ Sen har ja oxxå fått glassmaskin, parfym&smink o lite goa saker t rummet. Sen har vi käkat gott o nu myser vi me film. Lööw u all.

God juuul!

NU är det jul! Härligt värre, eller vad säger man? ;) Ska snart käka lite med gott folk, sen blir det,, *host*.. Kalleankas ikke rasistiska julafton.. Sen kommer tomten, hoppas jag.. ;)) Sen blir det julbord o mys. Hoppas ni har det bäst idag, puss! <3

Tjeenare

Ber först och främst om förlåtelse för den dåliga uppdateringen, men har gjort allt annat än att ägna mig åt datan idag.
 
Nu sitter jag hemma hos mormor & morfar. Har precis käkat grööt me gött folk. Sover kvar här ikväll.
 
Imon är det julafton, shit.. Kommer plötsligare varje år tycker jag, hehe.. Nu ska jag snacka lite me kompisar på skajjp, brb!
 

Nellie Berntsson

Tänkte ta & skriva lite om en väldigt fin tjej, som betyder 1000% för mig.. Here we go..
 
Nellie är en tjej som driver en av sveriges största bloggar, www.nellieberntsson.se, som ni säkert redan vet.
Jag tycker hon är mer än grym. Hur mycket tid hon lägger på sin blogg, familj, hästarna och kompisarna. Hur otroligt skötsam och bra tjej det är. Hon visar en stor respekt till oss och gör verkligen mycket för oss. Hon fixar bloggträffar för att vi ska få chansen att träffa den vi verkligen ser upp till, hon kommenterar våra bloggar och hon fixar och donar hela tiden. Hon tar tuffa beslut och verkligen visar sina känslor för oss. Jag menar, hur många här som bloggar lägger upp en video när man är ledsen och förstörd? Verkligen visar ens inre.
 
Jag tycker det är sjukt att vissa kan sitta och kränka ner Nellie genom att kommentera dumma saker för att lyfta upp sig själva ett snäpp. Usch, blir förbannad. Tycker det är så synd om Nellie, skulle lixom bara vilja ställa mig framför henne och ta emot alla dumma ord och smällar, för Nellie är, om något INTE värd det. Trots att vissa tar sig tid o lämnar en sådan kommentar så reser sig Nellie, borstar av sig lite och fortsätter framåt.
 
Jag har fått så sjukt mycket av Nellie. Man lär sig sjukt mycket och att hon verkligen talar från sitt hjärta är unikt.
Jag tycker Nellie rider sinnessjukt bra, hon skriver moget och är den hon är, ingen annan.
 
Det är en sak jag "tagit" från henne, och det är att gå min egna väg. Att göra dom valen som känns bäst för mig.
 
Tack för att du finns Nellson, alla borde ha en vän som du! <3
 
 
20121124-145916.jpg
Åhh, jisses vad fin hon är.. <3

Mys

Kom hem för ett tag sedan och ska snart äta. Är på myspys humör, o ska nog efter vi käkat bädda ner mig med oboy och en film, lördag by myself.
 
Sjukt skönt med Lov oxå. Är stallledig imon, o känslan av att vakna på morronen, vet att man är ledig imon oxå, o bara få somna om, är nog bland de skönaste känslorna man kan ha. <3
 
Nu ska jag skynda på mami o Mats me maten lite, huungrig ;))
 

@ stallet

Shit va kallt det är ute. Har ridit Surprise och Mozart, o jisses va pigga dom va. Surprise slängde till o med av mej.. ;) Nu värmer jag mig lite i fikarummet men ska snart dra mig ut för att det snart kommer hö. På med vantar o mössa nu.. :D

God morgon !

När man vaknar på morgonen och man har fått 4 nya sjukt härliga kommentarer så blir man otroligt glad, tack fina ni! <3 Betyder så otroligt mycket.
 
Nu har jag precis käkat frukost och ska snart åka till stallet. Surprise ska ridas ut, inga måsten utan bara jogga runt lite. Sen ska "Pelle" galopperas på ängen åt mamma. Tror även det blir en sväng på Maxen min. :)
 
Lever vekligen ett underbart liv. En dans på rosor, nu vet jag verkligen vad det är jag kämpat för. Loveu!
 
Då:
 
 
Nu:
 
 
 
 

Bad feelings..

Ber återigen om ursäkt för den dåliga uppdateringen, och det ÄR den sista gången jag ska be om förlåtelse, promise.
 
Shit vilken dag, tårar som skratt. Sista dagen för Camilla på våran skolan, åhh hemskt det känns. Men hoppas fina bästis får det bra på andra skolan. Mami var snäll å tog stallet idag så följde Emilia med mig hem. Vi hade det mys osv.. ;)
 
Imon ska jag galoppa mami's häst på åkern, sen ska Surprise ut och jogga lite, yuppyupp!
 
O shit va trött jag är. Somnar nu för att vara någorlunda vaken imon, ;)
 

Tjeenare

Vart en awesomeig dag.. brb!
 

Gonatt

Nu tar ja å hoppar i säng.. Köpte en sjuukt fin klänning idag, o så en liten svart tröjja över. Köpte även en dubbelring som det står "hope" på. Kommer bilder imon, puss !

Att va bloggare

Att vara bloggare innebär ganska mycket.. Man måste tänka sig för när man skriver, och måste tåla kommentarer. Blir lätt missförstånd och små tjafs. Man ska inte hänga ut ngn hur förbannad man än är på den personen och man ska vara snäll och trevlig.. Ändå är det rätt orättvist ibland. Fine, livet är inte rättvist.. Men, när andra slänger in en lite dryg kommentar, och så ska man lixom bara le vara schysst tillbaka, så blir man lätt less.
 
Jag tycker det är grymt av dom större bloggarna att ta emot alla kommentarer som ramlar in, dumma som snälla. Även om man får 20 elaka kommentarer om dagen så är man trevlig tillbaka. Det måste seriöst finnas något stopp för detta. Tycker inte att alla haters borde lägga sin tid på att skicka iväg en kommentar för att trycka ner personen lite för att själv få komma med huvudet lite högre.
 
Som tur är har jag inte fått så många elaka kommentarer. Men klart det finns sånna som irriterar sig på mig och helst vill att jag ska dra åt helv*te.
 
I want to wish you good luck if you try to push me down, because I will just turn my back and walk away.
 

Gonatt!

Nu ska jag ta o hoppa i sängen. Imon ska jag upp 5... Here we goo! xd
 

I will be better..

Har varit riktigt dålig på att uppdatera bloggen, det är inte det att jag inte vill, utan för att jag inte har tid, men bättre ska jag bli!
 
Det har varit en skön dag men nu är jag riktigt trött. Stallet tar verkligen slut på en, men det är det värt!
------------
Surprise fick vila idag. Istället pysslade jag om henne lite och tricktränade lite. Snuttan fin hon är <3
Förhoppningsvis var det bara någon tillfällig hälta. Men det viktiga är att hon är frisk och nu ska vi bara tänka framåt, right?
 
~Ska fixa lite inlägg tills imon, brb~
 

Go'kväll

Shiit @ trött jag är. Sovit dålig inatt för att katten dampat, hmm.. ://
 
Red i vilket fall ut på Mozart idag bakom mamma som körde Laban. O Jässes va bra det gick! Andra gången jag red honom, han är inte ridtränad ALLS eftersom han är travhäst. Han gick i form i alla gångarter vilket är väldigt bra för han har typ inga muskler alls.. Nöjd! :)
 
 

Tjeenare

Sitter under en bänk i skolan tsm med Emilia. Vi förbereder för att stöpa ljus, o Emme o ja håller oss lite i bakgrunden.. ;)) Brb..

Visste ni att...

...Jag brukar ställa väckarklockan på 6 på helger för att vakna, o få känna den otroligt sköna känslan av att kunna somna om igen...
 
...Surprise fick sitt namn då hennes föräldrar osvosv var svarta, och när hon föddes vart det en överaskning då hon var fux.
 
...Jag brukar gå upp på morronen, fixa lite frukost o sen gå o lägga mej igen, o näästan somna om.. ;)
 
...Jag är en stoor mobilnörd. Håller på med mobilen 24/7, men ska dra ner på det nu.
 
...Jag älskar att vara med vänner, men lägger hellre tiden på hästarna.
 
...Det ända jag gör på dagarna efter stallet är datan. Gör verkligen inget annat, för när jag väl är med kompisar till exempel, o inte ska sitta vid datorn så har jag verkligen ingen aning om vad vi ska göra..
 
...Mina allra bästa vänner som står mig allra närmast är Alma och Mia. Även om Mia är mycket äldre än mig, och både Mia o Alma bor på Gotland, så har jag grymt roligt med dom, och Alma har jag snart varit bästis med i 11 år.. <3
 

Heyy!

Shit, inte bloggat alls idag.. Hahahh ;)
 
Åkte hem idag då alla våra hästar vart vaccinerade. Emma följde med hem, o vi hade det grymt roligt!
Sen har vi tagit in granen o pyntat den, o fixat lite annat. Nu är jag rejält trött, men ska fixa lite mer inlägg till er..
 
Puss
 

Heyy

Woahh, what a day! Hängt med vänner på travet o bara haft det bäst. Känner mig verkligen värdefull bland mina vänner, dom lyfter fram mej och gör mej glad, really.
 
Iaf, först startade mamma med Princeton O.K. Det gick bra o han vart 2:a! Sen startade mamma och mats i samma lopp med Maicon Face och E.M Diezel. Det gick väl sådär, Maicon var inget sådär att tappa hakan för, o Diezel hamnade i dödens vilket inte är bland hans favoriter så att säga. Sen var det 1 häst kvar, Copy Cat. Han var SÅ BRA idag. Och han tog hem segern! Gud vad glada vi blev, behövdes verkligen en seger nu!
 
Så det var en rätt blandad dag o jäässes va ont i benen jag har efter att ha gått hela dagen.
 
Hoppar lycklig i säng. Imon ska hela stallet vaccineras, så tror ja åker hem o julpyntar.. Puss, o tack för att ni finns o besöker även om updaten är lika me 0 sometimes..
 

Tjeenare tjenare

Väntar på att Emma ska komma sen drar vi till ponnytravstallet. Ikväll ska det lussas på travet med alla söta ponnys, yää.. ;) Haha, brb!

Puhh

Nu är jag klar med allt julfix och har för första gången satt mig ner. Sitter och knaprar på några pepparkakor och kollar runt på lite bloggar. Känner att julen är nära o vill bara mysa ner mig o vakna o så är det julafton, och jullov.
 
Imon ska vi ner med 4 hästar till travbanan för att tävla. Hoppas verkligen att det går bra, men känns så träningsmessigt, sen är ju motståndet en annan sak. ;) Sen ska ja ta på mig Tomteluva o tomte kappa o ut o lussa lite på travbanan. Får låna en häst från ponnytravstallet o köra. Rätt roligt faktiskt! :)
 
Sen måste jag oxå tacka er! Blir så otroligt glad av era kommentarer o att ni klickar er in. Glädjer mej så otroligt mycket.
------------------
Igår red jag galoppjobb på Maxen och hjälpte mamma rida en annan häst. Hann inte skriva om det igår, så tar det lite kort nu.
 
Skulle för första gången rida ett galoppjobb på Max. Joggade fram honom till våran rakbana som ligger en bit från stallet, o så joggade jag en sträcka på Rakbanan som är ca 1100m. Sen vände jag om och fattade galopp. Skulle som snabbast rida 1.35 o saktast 2.00. Nu kanske ni inte förstår riktigt vad jag menar, och det är svårt att förklara..
Men iallafall, Max var piggare än piggast och skenade iväg, så vi låg på en 1.29. Shiit vad fort det gick, tror inte ni kan tänka er HUR fort det gick! Men efter några vänder lugnade han sig lite o vi låg på en 1.35-1.40. Red 7 vänder sen joggade/skrittade jag hem. Så duktig min lilla bebis är <3
 
Sen skulle jag lära en av mammas nya travhästar att galoppera, så skulle jag pulsa lite på en åker med säkert en halv meter snö. Det är viktigt för honom då han inte har några muskler alls vid ryggen osv, så vi tränar upp musklerna istället för att mamma bara ska köra fort osv hela tiden. Joggade en liten slinga först, o testade galopp, vilket gick super. Väl ute på åker galopperade jag ett varv o sen fick det räcka. Han bytte till och med galopp själv!
--------------------
Nu ska jag fixa lite grejjer. Snart kommer mamma och Mats. Då blire att snabbt byta om och sen vidare till Anna och Joel på fest. Hoppas ni har en bra kväll!
 
 
 

Pynyat...

Granen hemma hos Mommo o Moffa. Mysigt värre.. Nu väntar bara peppakaksbaket..

@ handlar



Gomorron

Har precis käkat frulle. Senare kommer Morfar o hämtar mejj så blire pepparkaksbak o så ska vi pynta julgranen.. 9 dagar kvar...

På G...

...Hem till Michelle. Vart snabba ryck då vi ska vidare till Hööks sen! Ska iaf sova kvar hos Michie osvosv.. Brb!

Gomorron



Go´kväll

Ligger o snackar me en kompis o bara tar det lugnt. Imon är det fredag,, om jag längtar..
 
Nu ska ja ta o sova, tack för att NI finns!
 
 

Lucia

Sitter och sneglar lite på Lucia. Som ni kanske vet så hade jag Lucia idag. Camilla i våran klass var Lucia, o hon var såå vacker. Oxå väldigt roligt att hon fick bli det då hon sluter efter julen, vilket jag tycker är väldigt tråkigt. Idag vid maten så kom hon o sa till mig, "Du är min bästaste bästa vän". Åhh, fin hon är! <3 Hon grät till och med efter Lucian, för hon inte vill lämna oss.
 
Nog pratat om det. Ska snart fixa lite tidsinställda till er. Men vet inte om vad.. Kanske lite snygga outfits? ;)
Återstår å se helt enkelt
 

Tjeenare

Nu har båda kompisarna åkt, vi hann inte göra så mycke, men roligt hade vi. Nu ska jag hjälpa mami lite, brb!
 

@@ bussen

Nu är på G hem, m. Feffe o Julia. Yesyes, brb!

Gonatt

Tar & hoppar i sängen nu. Vart en underbar dag och jag är verkligen glad. Imon blir det friends day.
Puss, love u all <3
 
 
 

Mys by myself..

Myser med lite gottis framför tv. Känslan är rätt bra just nu och känns som det kommer bli en grymt bra dag imon.
Stallledig imon, så då passar jag på o va med kompisar ;)
 
Imon har vi Lucia i skolan, o jag har, om nåt, sjukt ont i halsen just nu... Får väl mima om inte annat! ;) Haha, men får ta några halstabletter o sen ut o ge gärnet, right? ;) Tänk att jag hade en sån tur att bli pepparkaka oxå,, *host*.
 

Hemma..

Nu är jag hemma efter en kall, men mysig dag. Fredrika hängde med till stallet, o så red vi ut på Surprise och Maxen barbacka. Något otrolig stolt över min lilla bebiis, han gör verkligen bara det han ska, och tycker det är skitroligt. Härligt med en häst som har rätt inställning! Tog till och med några travsteg på honom, så fin!
 
Och nu är jag verkligen gladare en gladast. Surprise har blivit mycket bättre, liksom bara vände på en 5-öring.
Hon är inte helt bra, men hon är inte dålig heller. Hon kanske nickar till liite några gånger, men jag menar.. Hur bra är det inte mot förut, då hon knappt kunde stå på alla 4? ;) Åhåh, tänk om hon är påväg tillbaka, en gång för alla.
 
-----------
Nu ska jag hjälpa mamma med diskmaskinen sen blir det familjemys med tacos!
 

Allt jag önskar är att min ängel ska bli frisk...

Är verkligen helt slut idag, både i kropp o huvud. Känns hemskt, verkligen hemskt. Ska iallafall till stallet idag, pyssla om Surprise o visa hur otroligt mycket jag tycker om henne, samt ta en ridtur på bebiis Max. Bara ut, o rensa tankarna, behövs verkligen. Ska samla krafterna nu, efter rasten har vi lucia träning.. BTW, lev verkligen dagen som om det vore den sista... Jorden ska ju gå under idag,, hehe ;))

Hejj

Är på grymt dåligt humör.. Ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen, men har knappt tänkt på bloggen idag.
Som ni vet så är Surprise halt och allt är bara fy, blå och usch för tillfället. Seriöst, skulle gör vad som helst för att Surprise ska bli frisk igen, mår verkligen dåligt av att se henne må dåligt, o att hon kanske inte blir bra igen. Kommer inte kunna rida ordentligt på ett tag, förutom på ridskola, men det blir liksom inte samma sak. Sen har jag ju Max, även fast han kan alla gångarter osv, så blir det inte heller samma sak. Fine, han är bara 2 år, men ändå liksom.. Inte samma känsla..
 
Ni ska bara veta hur otrolgit rädd jag är just nu. För att jag komemr att gå miste om den jag really älskar, mest av allt som existerar på denna jord. Vi har verkligen gjort allt tillsammans. Kämpat och slitit och haft ngåot enormt roligt. Och att det ska vara slut nu,, går inte ens att föreställa sig.. Usch, tårarna tar aldrig slut.. Att stå o krama om henne o gossa in näsan i hennes mjuka päls, o samtidigt veta att det kanske är slut.. Är FRUKTANSVÄRT..
 
Känner mig sjuk, har aldrig haft denna känsla förut.. Älskade Surprise.. Bli bra.. <3
 

Gonatt

Shit @@ trött jag är. Somnar och hoppas att allt ska vara som det brukar...

...bli frisk... <3

Värsta Dagen I Mitt Liv

Är riktigt svag just nu, på den absoluta lägsta nivån. Känenr mig sjuk i hela kroppen, o vill inget annat en bara vakna upp o veta att det varit en dröm.
 
Som ni vet så har Surprise tidigare varit halt, sen Mars. Vi testade spruta henne, hon fick vila över sommaren, emn blev aldrig bra. Så vi testade en sista sak, underhudsblister, o hon blev bra. Jag var överlycklig, levde verkligen i en dröm, en dans på rosor. Aldrig varit lyckligare i hela mitt liv.
 
Men idag, träffade vi på en stor, chokerande mardröm. Idag när jag red ut, som vanligt så gick det super! Hon var såå fin i alla gångarterna, o efter jag har skrittat på långa tyglar o ska jogga lite så var hon helt plötsligt DÖ halt.
Jag tvärstannade tvärt o gnuggade mig i ögonen o testa jogga en gång till. Nej, hon var halt, ännu värre en förut. Shit, paniken kom som blixten. jag var ju medveten om att det var det sista saken vi behandlade henne med, sen fanns det inte så mycket mer o göra om det inte funkade.
 
Det första jag gjorde var att ringa mamma. Hon sa att jag skulle skritta hem o så fick vi kolla på det där. Jag hoppade av henne, och ledde henne hem. Tårarna rann hela hela tiden, o jag var tom i hela kroppen, aldrig upplevt en sån otrolig smärta o ledsenhet iu hela kroppen, från topp till tå. Hade ingen känsel, bara alla negativa tankar i huvudet. Jag stannade flera gånger på vägen hem o gossa in mig i hennes mjuka päls, hon vart helt blöt, men det kändes som hon brydde sig.
 
Väl hemma testa vi springa, o både mama och Mats sa att hon var haltare en någonsin. Hon var t.o.m halt i skritten, vilket hon inte var förut. Jag borstade henne, la på henne gosse täcken, visade extra kärlek o sen mockade ja o la in lite hö. Jag var fortfarande helt tom, kunde inte tänka på något posetivt.
 
Nu har jag pratat lite med mamma. Ringde även min bästa vän Sabina, hon finns verkligen för mig  24/7 o det är jag om nåt otroligt tacksam för. Vi får iaf vänta ett tag och se, kanske att min ängel kan åka tillbaka till Fagré o gå me kompisar,, eller ett annat,, jobbigt beslut.
 
---------
 
Men, vi får hoppas på det bästa. Nu tar vi fram det posetiva. Klart hon ska bli någorlunda frisk igen, right..
 
Nu ska jag käka, puss <3
 
 

Usch...

Nu mår jag rättare sagt skit.. Tårarna slutar aldrig rinna.. Mer när ja kommer hem.. ;((

på G..



Heyy

Har precis käkat mat o nu har ja rast. Ber om ursäkt för den sämsta uppdateringen, men försov mig imorse. Sen ska Surprise ridas ut. Lite mys bara ;) Ska även sno mammas mobil o ta lite bilder, all 4 you. Yesyes, nu ska ja snart in på lektion.. Bloggar mer när jag kommer hem, puss på er alla fina <3

Some update

Vart med Michelle hela dagen. Har vekligen haft det grymt roligt, really.
 
Haha, o dum som ja va så la ja ut en status på facebook.. "Om 30st gillar detta så kommer jag och Michelle att kasta oss i snön med bikini".. Och, hur många likes tror ni man får då.. Hehe.. Så det var bara på med bikini och doppa sig i snön. Shiit @ kallt det var..
 
Imon ska Surprise ridas ut. Bara busa o mysa.. älskar min ponnii otroligt mycket.. <3
 

Tjeenare

Har precis tagit upp lite kläder som var över hela golvet, hehe.. Har oxå fixat lite med mammas nya AWSOMEIGA mobil, HTC Desire X. Den tar hur bra bilder som helst, man kan ta flera foton på rad, även när man filmar osvosv. Jag menar, vem är inte sugna på lite bilder? ;) Haha, nu ska jag ta o fixa iordning mig, snart kommer Michie <3
 

Gokväll

Sry för ja inte uppdaterat er @ bra alls. men bästa Amanda m. familj kom hit på en fika till 10 ung.
 
Nu ska jag snart bädda ner mig med en film, puss!
 

Trött x1000

Sitter framför brasan, som vanligt, är verkligen en sucker för det. Ska snart ta en piggelin o hoppa i duschen.
Sålänge kör vi på en "sätta rubriken". Ja, ni kommenterar vad ni vill att jag ska skriva om. Väljer ut något sedan och skriver, köör!
 

Hemma

Har precis kommit hem. Båda hästarna gick super idag o juag är super nöjd!
 
Ska ta o hjälpa till med diskmaskinen o sen ska vi käka, o sen ska jag ta en dusch oxå. Brb med goa inlägg :D
 

Snart till stallet

Mamma är på G, så snart ska jag gå ut o byta om. Fått nya överdragsbyxor, till ridningen och 3 par vantar. Alla är supergossia, nu såhär till vintern lixom. Tack mami <3
 
Tror det blir uteritt idag som sagt var. Tror jag tar en tur på Maxen oxå, myspys bara. Älskar mina hästar galet mycket.. <3 Jag menar, vad slår en mysig uteritt, när det är gnistrande snö överallt, o man sitter som en stor gossig nallebjörn på deras ryggar med alla möjliga kläder.. <3
 
Nejj, nu ska jag dra, puuss! <3
 
 
 

Gomorron

Vaknade kl 8 o kollade på film, skönt sett o vakna på. Nu ska jag äta frulle. Vid 12tiden kommer Mamma o hämtar upp mig.. Yupp yupp,, brb!

Hiss & Diss

Hiss
Jag hissar alla mina kompisar! Seriöst, dom är verkligen grymma! Massor med kärlek till dom, ni är värdefulla! <3
 
Diss
Jag dissar mitt godisförbud. Seriöst, känner mig sjuk utan godis. Haha, vet inte riktigt om det är normalt. Men snart är det  jul, yes! :D
 
Vart en rätt konstig "Hiss & Diss" idag.. Men kom inte på något bättre,, ;)
 

Gokväll

Sitter o myser framför brasan, alone. Faktiskt rätt skönt ;)
 
Får sovmorgon imon då mamma ska ner på banan o köra några hästar på morgonen. Sen ska jag ut o rida Surprise. Tror det blir uteritt då paddocken är fylld med några decimeter snö, hehe ;) Kanske blir uteritt på Maxen oxå.
 
Ska fixa ett Hiss & Diss inlägg som ni önskat... Brb,, ;)
 

Svar på kommentar

Hej Emilia!
Jag känner emilia loikala i din klass..
Och jag har fått höra mycket om dig!
Du verkar vara en snäll,rolig,bra kompis!;)
Alla har inte den turen att få en sån bra vän som du och få såna vänner som du får..
Emila har berättat så mycket gott om dig så so att jag nästan har träffat dig på riktigt och vet vem du e<3
Har faktigst sätt dig i stallet en gång:0
nyby?!
Din häst är sjukt söt så jag nästan dör..:O
Emilia (loikala) har sån tur som har dig som vän!
Vissat bilder när du rider,GUD VAD DUKTIG DU E LIKSOM!<3:D
Tittar in på din blogg VARJE DAG!!!!<3
DEN ÄR JÄTTE BRA KAN JAG SÄGA DIG!!<3
En fråga bara?! Hur kan din header bli så där snygg... hur gjorde du?
KRAM<3 mira
 
Åhh, tack så mycket, va glad jag blir! Det är 2 duktiga tjejer som fixat! :) Du gjorde min dag!
 
 

Svar på era frågor

Tjeenare

Har precis kommit hem. Tog 1.5 timme med bussen.. Ska iaf käka nu, sen sätta mig o svara på era frågor!
 

Bloggar som jag läser - stora som små

Tänkte att jag tar upp dom bloggar jag läser, så ni kanske oxå får några nya favvosar! ;)
 
www.nellieberntsson.se
En bra tjej som är riktigt stark. Hon rider grymt, hon är riktigt besöksvärd!
 
www.nelliessyrra.devote.se
Nellie's syrra, en riktig sköning! Besök!
 
www.ztreliin.se
Linzon, en riktigt rolig tjej som inte bara är bra på att rida, utan hon är grym på att matcha grejjer!
 
www.emilialoikala.blogg.se
Min bästavän, hon är otroligt fin och snäll! <3 Besök, besök och besöök!
 
www.littlesuperstar.blogg.se
Min andra bästavän som oxå är grymt rolig! Haha, ni ska bara veta hur galen hon är! ;)
 
www.ponnysanning.se
En bra och framförallt ärlig skvallerblogg. Ett stort + är att dom har "veckans failbild" som läsarna får skicka in, som kommer upp varje dag på bloggen. Riktigt roliga bilder o man får sig alltid ett gott skratt!
 
www.alexandraz.blogg.se
En tjej som är riktigt duktig på grafik, och som även gjort bakgruden här på bloggen, och lite andra smådetaljer. Riktigt snäll tjej oxå, besök henne!
 
www.lullanlundin.blogg.se
En GRYMT snäll kompis till mig! Hon är ärlig rakt igenom och vill en bara det bästa hela tiden!
 

Gomorron

Känslan idag är mäktig, för det är ju freedag. SÅ himla skönt. Ska bara klara av ett prov, sen är jag fri, haha ;)
Idag får Surprise vilan o jag åker hem. En chillfredag med andra ord. Som ni ser så har lite snö kommit upp på headern. Tack Snälla Alexandra för bakgrunden och deltaljerna och Linnea för headern, ni är grymma båda 2!
 
Ska skriva ett snabbinlägg o ställa på tidsinställt till er. Slutar halv 1 idag o sen tar bussen ung. en timma, o sen går jag hem som inte tar mer en en kvart/20min.
 
Schnygga vänner, right? ;)

Gonatt

Måste sova, har prov imon.. Nu har den nya designen kommit upp, jag tycker den var sjukt fin. Ska bara piffa upp den lite extra,, ;) Puss,, bättre uppdatering imon, promise!
 
'

Tjäänare

Ligger framför brasan, som vanligt och bara myser. Pluggat in det sista nu tills imon.
Red ut på Surprise o Max idag. Shiiet, imponerad jag är asså. Max gick verkligen i samlad galopp och verkligen kämpade, mammas stora kille :') Surprise var fin och pigg! Imon är jag hemma då mamma åker o tävlar med Batman, hoppas det går bra! Men nu ska jag fixa klart lite med blöggen, brb!
 

Gomorron

Ligger framför brasan, käkar frukost o kollar tv samtidigt som jag kollar lite så tv.. ;) Som ni ser har en ny fntastiskt fin headern kommit upp, nu saknas bara bakgrunden! ;) Idag, efter skolan, är det stallet som gäller. Blir en uteritt om det inte blir för kallt. Sen är det hem o plugga, prov imon ;/
 
Nu måste jag dra, kram!
 
 
 

Visste ni att...

  • Spindlar är bland det värsta jag vet, eller småkryp i huvudtaget. Har varit rädd för det i hela mitt liv..
  • Jag var inte så fäst vid hästarna när jag var liten. Gick mest bara ut o klappa lite, eller gav dom lite godis ;)
  • Jag älskar mitt nya hår. Känns som jag passar mer i brunt hår.. Nä, blondt hår är inte min grejj helt enklet;)
  • Jag är sjukt dålig på att vara försiktig om mina grejjer. Jag har spräckt skärmen på två av mina mobiler, tappat någon i vatten x antal gånger osvosv.
  • Jag är karusellrädd. Usch, verkligen hatar @ alla karuseller.
  • Jag är totalt sockerberoende. Kan äta flera burkar pepparkakor, o sen några godispåsar på det osvosv. Tar verkligen aaldrig stopp.. Haha ;)
  • Min mamma är allergisk mot hästar, hundar, katter, gräs, hö osvosv, och hon har astma. Trots det jobbar hon med hästar och vi har en del katter! ;)
  • Jag har rätt svårt att somna på kvällarna, och är hur svår som helst att få upp på mornarna. Fast, bara å bita i det sura äpplet o kliva upp, right? ;)
  • Jag har något otroligt grymma vänner, som alltid står upp för en och är sååå grymt snälla.. Love them <3
  • Jag har godis/läsk förbud fram till jul, o jag får 500kr för det.. ;)

 

Mys

Sitter o myser, forever alone vid brasan. Knaprar på några pepparkakor och läser lite bloggar. De e @@ snöstorm ute. Seriöst, kommit flera decimeter, vad hände lixom? ;) Hade utvecklingssamtal idag i skolan. O allt ser bra ut i skolan,o jag är nöjd. Fick skjutsa hem Emilia och Julia p.g.a att ALLA bussar var inställda, skolbussar som stadsbussarna. Vid 7 drar vi ner till Sundbyhoms slott för att gå på julbord, som ni säkert redan läst. Mamma visade mig just att det har värsta "godisbordet", o nu längtar jag mer än någonsin.. Haha ;)
 
Glöm inte bort att lämna några frågor i frågestunden, ni kan fråga exakt vad ni vill, svarar på ALLT´!
 
 

Tjeenare blööggen,,,

sitter o jobbar, o när ja ändå sitter vid datan så passar ja på att uppdatera er lite. Idag blir det ingen ridning. Det är bokstavlgt talat snöstorm här, jisses asså. Men drar iaf på julbord med mamma, Mats o alla från Bidermans hästsportsbutik, mys on high nivå, riight? ;) Haha, ska fortsätta plögga till pröövet nu..

På G...

till skolan. Det blåser snöstorm, ser verkligen inget annat en snö,, suck...

Heyy

Asså, förlåt för att ja uppdaterat er = me 0. Men har lixom inte haft tid. Skolan, stallet, ridskolan, plugga osvosv. Men nu har jag iaf gjort det jag ska, men nu väntar sängen. Imon ska surprise ridas ut lite snabbt, sen drar ja hem för att duscha en svängo plugga, sen vidare på julbord med Bidermans gänget, kulkul! Nu måste jag krypa i sin, går upp lite tidigare imon för att fixa tidsinställda till er. Puss!
 

In thaa stable..

Sry för no update. Haft fullt upp..ツ Nu ska jag snart vidare till ridskolan,, brb..

;)

Seriöst, lyckas aldrig pricka in den perfekta rubriken. Huaa, svårt ä det! ;)
 
Har precis duschat. Var riktigt skönt, håret var nästan lite flottigt o ja kände mig ofräsch. Men en dusch kan verkligen förnya en! ;) Har mycket plugg framför mig nu. Har börjat läsa i Historia boken, men det är, om nåt, det tråkigaste man kan göra. Så efter någon sida avslutade jag, the typical jag.. ;) Haha. Ska sätta näsan i boken nu o läsa en bit till, sen blir det väl att sova för min del. Ska ställa kl på halv 6 imon. Inte för att jag gör det varje morron, men inte orkar gå upp utan sover tills kvart i 7.. *host*, utan för att jag ska vara duktig, även om det är rena plågan för mejj, hehe ;) Nä, men skönt att vara uppe i tid, äta frukost o kolla tv samt uppdatera er lite, sen å värma sig framför brasan är ett måste. ;D Nej, nu börjar jag bli trött, som ni kanske märker.. ;)
 

Frågestund

Yes, nu kör vi på en frågestund!! Fråga exakt vad ni vill, lovar att det kommer ärliga svar.
 
Klara, färdiga... GÅÅ
 

Hola amigos.. ;]

Har ätit för en stund sen, o kollat på lite julklappar osvosv. Nu ska jag snart ta en glass, sen duscha o sen är det bara o plugga. Har prov på fredag, och vill verkligen göra mitt bästa o lägga ner mycket tid. Så, då har jag inte så mycket att välja bland lixom. Ett stoort + är att vi har brasa = perfekta platsen att plugga framför. Brb!

Tja tja bloggäääään.. ;)

Har precis vart ute o ridit, vilket inte gick någe vidare idag, men hon kan ju inte gå bra varje dag. Nu måste jag äta. Är heelt genomfrusen. Hatar kyla...

Här ska det stå en Rubrik

Lyssnar på musik och kollar tv. Klart den bästa helgen i mitt liv, sjukt glad, men ändå tråkigt att allt är över.
 
Imon ska Surprise ridas o sen är det bara hem o plugga för min del. Har nämligen Historia prov på fredag, buhuu ;/
Nä, nu ska jag inte tänka på det, vi tar fram det posetiva, right?  Ska snart fixa lite tidsinställda till er. Jag menar, vad gör man itne för sånna goa människor som er? <3
 

Vilka är ni?

Skulle vara väldigt roligt å se vilka det är som läser min blogg. Vart ni kommer ifrån o va ni heter. Självklart behöver ni inte berätta, men vore roligt!
-------------------
Imon tänker jag ta lite bilder, så ni blir lite uppdaterade. Känns som jag rullar på med samma bilder, hela tiden ;)
 

Hiss & Diss

Jag hissar martingalar! Dom är verkligen suveräna. Fine, dom passar olika bra på olika hästar. Men Surprise känns som en helt ny häst, hon är mer lättstyrd och lyssnar mer för tygeltagen.
 
 
Jag dissar skvallerbloggar. Ibland kan dom vara rätt intressanta att läsa, men inte när det går över gränsen. Ibland tillkommer det tillochmed lögner, som sen blir ett ryckte och så hänger det över den personen. Så nä, en diss till skvallerbloggar!
 

Mormor & Morfar

Drar en sväng till Mormor & morfar på fika. Håll koll, snart kommer det smaskigheter ;))
 

Ny design på G, igen..

Vart inte riktigt nöjd med denna, så jag har kontaktat och planerat med en annan tjej, som redan är igång. Är verkligen tacksam att NI ställer upp.
 
Nu har jag precis julpyntat lite. Saknar redan Pappa, Åsa, Andreas, Camilla och lilla Haylie. Såå goa <3
Kommer snart ett Hiss & Diss inlägg, och lite andra smaskigheter, BRB!
 
Otilåtligt söt <3

"mellanlandar" ;)



Snart far vi hemmåt

Denna helg känns nästan overklig. Shit, träffat nellie o hennes familj, sett på en grym show o bara haft det bäst.
Nu ska jag hem o pynta. Första advent!
 
Finaste nellson <3

Gomorron

Tänk o vakna upp me denna going ♥

Kan jag - kan ni

En sak som många är väldigt dåliga på är att tänka rätt. Jag vill och jag kan, finns lixom inte.
Man tar fram dom negativa sakerna, och shieet @@ dom där ekipagena är såå mycket bättre än mig.
Jag vet, för jag själv vart där. Sist jag tävla så var jag dum mot mej själv. Nej, jag kan inte, det går inte.
 
Ta fram dom BRA sakerna. Vad är du bra på i din ridning/sport? Om du inte lyckats i t.e.x en kombination, o bam så tog du dig igenom den dära kombinationen du haft problem med i 1 år. Se det som en vinst i sig. Man måste våga förlora, man måste kämpa, man måste ha en bra inställning och tro på sig själv.
 
En sak är säker. Kan jag, så kan ni. Kan hon, så kan han. ALLA kan lyckas. Fine, du kanske inte vart felfri den där rundan, men du löste den svinryggen din häst alltid har skyggat för.
 
Jag vet, det är svårt att komma in i detta. Tänka rätt, glömma bort det runt omkring och göra det man ska.
 
Hoppas ni förstår hur jag menar. Nu ska jag ta o hoppa i säng. Grym dag, sjukt rolig!
 

Hemma...

Hemma efter Emiliaa underbar dag. Kommer dit i värsta kaoset. Människor överallt, o vääldigt många kring Nellie ;) Stod såhäär nära Nellies lillasyster Smilla, o Nellies pojkvänn, Almin. Även Nellies föräldrar och faster. SÅ goa. Men kom aldrig fram eftersom det var otroligt många, men var väldigt nära. Efteråt när jag gått ut från själva mässan där Nellie var, Så såg jag hennes pappa Antonio o Almin. Tog mod till mejj o gick fram. Pratade lite o sen gick jag. Genom snälla. Nog pratat om det. Showen var grym. Vart ju en svensk seger, bästa Henrik von eckerman. Han tog även Emiliaa andra plats. Sen får vi inte glömma duktiga Malin Baryard som kom trea. ツ Nu Ska jag ta o vara social mot familjen, kram! ♥

ohh shieet

Nu Har vi kommit På plats.. Höögt uppe.; ]] Har även träffat Nellie o pratat me hennes GOA familj.. <3



Stockholm, here i come!

På G till Stockholm nu. Kommer bli mer än awesome. Längtar x56765477281. ;]]

Video - Hoppträning

Första hoppträningen efter Surprise's hälta, som varade i ca ett halvår. 
Valde att hoppa på denna höjd. Kändes bra till en början lixom.
 
Det viktiga är inte att hoppa högt, det är att ha kontroll på hästen.
 
 

Gomorron

Sitter o käkar frukost. Sjukt taggad ä jag. Runt 12 kommer pappa o Åsa. Vi drar upp till min brorsa i stockholm o är där ett tag. Vi ska ju gå på kvällsföreställningen i globen. Sen efter drar vi till broorsan igen o sover över. ;)
 
Nu måste ja snabba mejj lite, pöss!