#cozymonday



Hellååhh ;)

Fick tillbaka min iPhone igår (fredag) och uppdateringen kommer bli som vanlig. Vi hörs imorrn, seuu


Grym dag!

Tanken var sovmorgon, men vaknade tidigt & kunde inte somna om så... 
 
Tog bussen in till stan runt 12 och mötte upp Camilla. Vi gick runt lite på stan, kolla kläder å så, sen mötte upp goa girls&boys. Drog till munktell arenan och lite såntdär. Käkade, fikade och fick även med mig en tröja hem. Tog bussen hem vid halv 8, hade tur att goaste Amanda åkte samma buss hem, treeeevligt. 
 
En helt lyckad dag iallafall !
 
 
 

adjskckebn

Hellooo darlings. Har ni haft en bra dag? Det har iallafall jag haft (:
 

Började dagen med sovmorgon och började 10. Hade prov i SO och lite sånt. Efter skolan var jag och Camilla på stan ett tag och kollade lite kläder å så. Sen tog jag bussen hem, käkade gott å lite så. Nu sitter jag här framför datan. ;)
 
Imorgon är det en rätt lugn dag. Först skola och så, sen tar jag bussen till stallet och rider Felix. Senare åker jag in till stan och sover hos Saga och på fredagen ska vi ner på stan och träffa några folk, kulkul. 
 
 
Ska ta och städa upp lite - men vi hörs sen, okok?
 
 
 
 
 

Usch.

Hatar, verkligen hatar mig själv. Ångrar upp till 1000% att vi tog bort Surprise, å den högsta önskan just nu är att spola tillbaka tiden. Seriöst, tiden med Surprise har vart den bästa. Å får sån panikångest, för jag vet att det inte går att göra något, hur mycket jag än vill...
 
Bästa bebis. Vi ses förr eller senare. Mamma e här.. Sviker dig aldrig.. <3
 
 
 

Saknaden är så enorm..

 
 

pluggaaa

Prov i SO imorgon, så bara att plugga pååå... ;)



dressyrpass nästa



Gonatt

Skolan börjar 9 imorgon, så lite sovmorgon får ja - skönt. Seuuu



Höst Outfit

En såndär blåsig höstdag och man sitter inne och myser framför tv;n, eller varför inte en dag på stan med bästa girlsen och boysen? Outfiten passar allt, ni väljer!
 
 
 
 

Som ni kanske vet.

Så togs ju Surprise bort 21 augisti, som jag skrivit om osv på horseworld bloggen. Tror nog att dom flesta läsare hänger med till den här bloggen från förra så, ja. 
 
Kändes iallafall lite speciellt att logga in här, och känns lixom bäst att blogga på den här bloggen, för här finns lixom inlägg om när jag ridit surprise osåvidare. Sen när ja kollade igenom bilderna hittade jag massor bilder på Surprise som jag helt glömt bort. Blev lite smått tårögd, kommer precis ihåg allt till bilderna, här ->
 

 
 
 
Hittade oxå lite gamla headers som jag haft med finaste surtant på.
 
 
 
 
 
 
 
 

Well hello.

Åh ångest. Blogg.se eller horseworld.se? Horseworld har verkligen vart grymt, dock kan man inte göra lika fina designer och så krånglar det lite när man ska lägga upp videos, bilder osv. Vi får helt enkelt se.
 
 
H o n ä r s a k n a d .