Tjeeeenare.

Uppdateringen vart sämst, jag veeeeeet.  Men goaste sysslingen Wilma och Lina vart här, och jag lagt bloggen åt sidan helt enkelt! 
 
Nog pratat om det. Verkligen vart supermsigt att ha dom här. Igår kom dom runt 11 (?) till stallet å pussade lite muular & så. Sen drog vi hem och fixade iordning oss lite snabbt och drog till Tuna Park för tjejmys. Fick med mig hem ett gulligt skal & en tröja samt ett par byxor, nöjd! Ni får kanske bild på det lite senare. Sen åkte vi hem till ett uppdukat bort och Kykling med wook, huuuur gött lixom?! Sen myste vi lixom bara.
 
Idag då. Först sovmorgon å sen lite morron mys för att sen ta på sig stallkläderna och ta sig ut till stallet. Jag red Felix, och Wilma fick även hoppa upp och det gick helt över förväntan! Dom red i alla gångarter på en volt. *Sjuukt stolt över Felix som skötte sig så exemplariskt och över Wilma som var SÅ duktig. 
 
Filmat massor från när vi red, så ska ta & sätta ihop en film som kommer upp senare ikväll eller imorgon.
 
 

Hoola

Sorry för sämsta updaten, haft fullt upp idag. Nu ska ja kolla tv med familjen, me skriver sen. Puss

Godkväll!

Precis kommit hem från Grönt Kort Kursen - och det var faktiskt jätte trevligt! Cajsa var där och skulle ta grönt kort, (min kompis), och så var det 2 andra tjejer samt en jätte go "lärare". Mycket fakta & fika, ja men supermysigt!
 
Saknar verkligen att rida Felix nu, trots att det "bara" var 2 dagar sedan jag red honom. Vill helst rida honom varje dag - för han är en sån som verkligen behöver och vill röra på sig hela tiden. Men imorgon ska jag rida honom så, hold on.... ;)
 
Nu ska jag ta lite å käka å skriva lite inlägg. Vi hörs snart 
 
 

@ bussen

In till stan å köpa mat - tjooockis ;)




❤ F R Å G E S T U N D ❤

5 saker ni kanske inte visste om mig

❤  Jag har en otroligt stor fobi för Spindlar. Jag vågar varken döda eller vara i närheten av en. Tro mig, när jag sett en spindel i mitt rum - har jag sovit i soffan tills jag vet att spindeln är död och borta från min rum.
 
❤  Jag är helt orädd när det gäller ridning och annat kring hästar. Och nu säger jag inte att jag inte att jag inte har respekt för dom, för det har jag till 110%. Men tillexempel om en häst slänger av mig, så tvekar jag inte att hoppa upp igen. Eller om någon säger att den här hästen stegrar, bockar och gör allt för att få av sin ryttare - så vågar jag ändå hoppa upp. Eller bara om hästen håller på & dummar sig när man leder eller lastar, ja whatever. 
 
❤  Jag är otroligt glad att just jag fått Felix. Han är så otroligt samarbetsvillig och glad hela tiden. Och såklart, världens goaste ;)
 
❤  Jag har blivit sjuukt beroende av Coca Cola! Dock har jag tröttnat mer på Godis, Chips osv..
 
❤  Jag saknar Surprise väldigt mycket. Hela 68 dagar sedan hon lämnade oss. Det roliga är att i starten på denna bloggen, så fanns hon med, och jag bloggade om henne. Så om man bläddrar bakåt så hittar man inlägg om henne! Finaste surtant. 
 
 
 
 

❤ Gomorron ❤

Vaknade för inte så länge sen, skönt med sovmorgon. Ska inte göra så mycket idag, tar bussen in till stan senare för att köpa någe snabbmat och gå upp på mormor & morfars jobb & äta, för mormor ska skjutsa mig till Grönt Kort Kursen sen.
 
Ja, ni läste rätt. Jag ska äntligen ta grönt kort, hihi ;) Kommer vara Måndag, Tisdag, Torsdag och Fredag - klockan 5-8 varje kväll på Vilsta Ridskola. På söndag är det ett prov, och klarar jag det så har jag mitt gröna kort.. Simple as that ;) Hooopppas verkligen att jag klarar det nu, men det gör jag nog ;)
 
 
Felix får vila idag, men imorgon ska jag ut till stallet, och då får det nog bli en uteritt. Lite skönt för honom att lixom få komma ut & sträcka på sig och bara ta det lugnt. Inte hunnit rida honom så mycket på sista tiden eftersom vi slutar så sent och det är mycket i skolan. Men det vart ett rätt tuft pass sist så. Och han måste verkligen klippas snart!, han e som värsta fluffbollen haha - söt. ;)
 

Nu är även en ny header uppe - Som min grymma Liv har gjort! Tack snälla ❤  Nu, frukost. (;
 

♡ Vi alla har ju en sådan vän som bara är....

...heeeelt fantastisk. ♡



Mitt rum



Inte alls klar med mitt rum, men det börjar komma iordning. Här får ni lite snabba iPhone bilder, men whatever ;) 

Nu - hamburgare :D

Skillnad.

4 Februari 2013:
 
Han var stressad, gick över lod ("biter sig i bringan") och fick i princip inte kontakt med honom. Hoppat några hinder på 30-40 hemma.
 
Och Nu:
 
Heelt lugn, börjar hitta mer neråt och i rätt form, har bra kontakt med honom och vi fungerar. Nu hoppar vi LD (80cm, änsålänge) på tävling och hoppar 1meters hinder hemma.
 

Hur har det funkat? Otroooooligt mycket jobb och tålamod. Fått lära han skänkel och annat, ja helt från början. Måste erkänna att jag är otroligt stolt, och jag lovar.. SM 2015.
 
 

 
 

Whats A Soulmate?

 
...Well, it's like a bestfriend, but more. It's the one person in the world that knows you better than anyone else. 
 
It's someone who makes you a better person.. Or actually, they don't make you a better person, you do that yourself, because they inspire you.
 
 

Dagen vart bäst!

Börja dagen med ett hopp pass på Felix, å avslutade med några språng på 1m, sjukt fin. Sen vidare till sundbyholms travbana då jag skulle starta dubb, han va extremt pigg å kastade sig på stallgången så han kom ur grimman å stod å bankade å krafsade konstant, lite jobbigt haha. Värmde oxå Elins fina russ som startade i samma lopp. Iallafall, innan loppet när jag precis kommit upp i sadeln så flög han rakt upp så jag flög av, i leran. Of course ;) men de gick bra sen å de gick sjuukt bra i loppet!, vi vann! :) å vi vann inte lite saker heller, täcke, pannband i våran färg med dubbs namn, stor låda med massor av veterinär saker från Strömsholm, rosett, pokal, prisgrej (som hänger runt halsen) och biobiljetter! Sjukt nöjd över dubben idag, trots allt som hände innan. Nu har jag duschat å käkat tacos med familjen å är påväg mot familjen Sjöberg för å fira födelsedagsbarn! Sen blir de hem å mysa. Sovmorgon imorgon å sen tar jag nog bussen in till Camilla å myser. Så galet skönt med lov nu asså. Oxå köpt nya saker t rummet å möblerat om helt, bilder kommer sen! Kram! 


Städastäädaaa


Hållt på å städat hela dagen i princip, flyttat om det mesta i rummet å nu börjar jag äntligen  bli klar! Lite senare åker jag hem till Julia å sover över där, då vi ska till mälarvik med klassen imorgon å sova över där. Tror de kommer bli supermysigt! ❤️

Felix Pay And Jump 13/10

Hoppade ju två rundor i söndagas på Stall Pegasus och nollade först 60 (uppvärmning) och sedan 80. Han kändes helt ok, vart lite hackigt här&där och han var inte alltid med på noterna, men vi vart iallafall felfria, och ja måste säga att det verkligen går framåt för oss 2. På ett halvår har vi tagit oss från 30cm - 80cm. När han kom kunde han i princip bara grunderna, dock så var han inriden fel.  Grymt stolt över oss båda nu iallafall.
 
Här är en film från 80 rundan, hope u enjoy it ;) 
 
 
 
 
 
 

❤A U T U M N ❤

 
Seriöst, huuur mysigt som helst med höst. Okey, skönare åså på sommaren, men
det är så otroligt vackert på hösten. Håller ni inte med?.. *Helt underbart
 
 
 
 

Alloohhaaa

Just nu sitter jag på morfars jobb. El mami kommer och hämtar mig 6, och då åker vi till stallet. Felix ska ridas och det ska filmas - sen ska jag heem å fixa ihop en film... En ledtråd - What's a soulmate?....
 
 
 

Goaste låtarna.

Ed Sheeran - Drunk. Så himla go låt å lyssnar på den minst 5 ggr/dag.
 
 
Sean Paul - Other Side Of Love. Lyssnat på den 24/7 och det gåår inte att tjata ut den. Såså bra.
 
 
Maroon 5 - Love Somebody. Jag själv har tröttnat rätt rejält på Maroon 5, men den här låten är verkligen grym.
 
Ellie Goulding - Burn. Tycker hon har så mysig röst, och låten i sig är ganska bra.
 
 
Avicii - Hey Brother. Sjukt go låt, lyssnar minst en gång varje dag.
 

Mot träning

Med finaste hjärtat. 

Mot...

..Chili och kolla på möbler osv. 



Han är mitt allt.

Seriöst, den här hästen är helt grym, på alla sätt och vis. Inte kunnat vart hos honom på hela veckan, så kändes otroligt kul att få träffa honom idag. La ner mycket tid och pysslade om honom extra. Red honom och han om någon, var väääldigt pigg. Imorgon har vi dressyrträning på Ekeby Ridskola - och den här gången med några fler hästar, spännande å se hur "bebis" sköter sig. ;)
 
 
 
 
 
 

Va ett tag sen.

Designen och allt fixas inatt av bästaste Liv, och sen kommer jag vara igång som vanligt.
 
Mycket hänt under tiden jag inte skrivit något, till exempel förra helgen, då vi var och kollade på Spanska Ridskolan i Globen!
 
Det var verkligen en häftig show och hästarna var grymt duktiga, såsom ryttarna. Det var jag, min grymma kompis Ebba, mamma och Mats som åkte upp till stockholm. Tog 12 tåget och gick & shoppade och åt gott å sånt innan i stan, det var verkligen supermysigt och sthlm levererade som vanligt.
 
Sen har det vart otroligt mycket skola, jaghar ridit Felix och blandat det med kompisar osv.
 

Seeeeeeuuuuuuu