Vi jobbar, bara inte just nu.. ;)

Sorry..

För ingen uppdatering @ all.. Har inte haft tid alls, åkte från stallet halv 9, Julias mamma hämtade oss, vid halv 10 så hämtade mami mej, hem, duscha, käka å lite så.. Yuppyupp. Allt gick bra me Felix idag förutom att ja ramla av i början då han började skena, sparka bakut å sen tvärnita, så har fått gaalet ont i svanskotan. Men bet i sura äpplet å red som en .. Häxa ksk? ;) ahh men tror inte det var en sådan vacker syn iaf.. ;) Vi hörs imon iaf, puss!

Gonatt

Mer uppdatering imon, puss.

Some mellis...

Sen ut å rida ponnysarna !

Hard work @ school..

Efter ett "grymt" jobb pass drar vi nu å käkar lunch.. Brb!

Sista dagen på lovet..

Hade det bäst med Sabina, sov till 10, käka frukost vid 12, levde liveet. ;) Efter det drog vi iallafall till Sabina's häst Goda. Fick själv sitta upp på en isis å rida runt lite, sen fick jag ta en tur på Goda oxå, ;) Sen åkte vi hem till henne igen, och tog det lugnt. Nu på kvällen har jag inte gjort något @ all.. Eller jo, duschat, käkat mat å chillat.. Skönt att man inte har några läxor - än. Kommer väl snart.. ;)
 
Nu ska jag snart soova, eller, kanske är onödigt, ska snart upp igen.. Längtar inte alls efter skolan, men däremot har bestisfestis kommit hem från Thailand, så ska bli kul å träffa henne. <3
 

Gomorron !

More update tomorrow.

Cheenis !

Har precis käkat mat å nu kastat mig i sängen, tröött... 
 
Ska snart åka till Sabina, där jag ska sova över. Imon ska vi till hennes häst å rida först, sen vidare till mig 
där vi ska rida ut på Felix och Surprise, yupp yupp.. 
 
Mer uppdatering snart, promise ya. <3
 
*Grattis till lillkussen i USA som fyller 2 idag, SÅ söt.. Dagen är din raring. <3*
 

Bara början..?

Surprise var SÅ fin idag, hmm, kanske bara början på våran karriär? Haha, skämt åsido.. Hoppade småhinder med henne å avslutade med ett skutt på 1m. Super fin!

Nu sitter jag å käkar lite mellis, men ska ut å köra lite frihetsdressyr med Felix, kan försöka filma lite.. Puss sålänge !

Gomorron

Sitter i bilen på G till stallet. Solen lyser å det är för en gångs skull hyfsat varmt ute. Felix å Surprise ska ridas lite, å sen är det lite stallfix.. En lugn lördag.. :))

Finish !

Nu är bloggdesignen klar, tack snälla Alexandra för hjälpen! :) Vart riktigt nöjd.
 
Imon får jag sovmorgon, mamma kommer & hämtar mej vid 10, så kan iallafall sova till 9, värsta lyxet. ;)
Felix ska ridas lite i paddocken, han gick verkligen super idag, hoppade några skutt på 70, åhh jässes,
han tog i som satan, och vissa stunder undra jag ens om jag skulle sitta kvar. Finns både film och bilder,
som kommer imon! :)
 
Surprise ska "busridas" lite. Det var otroligt kul att rida henne idag. Och gjorde lite, nästintill farliga saker
idag.. Kanske kan kalla det "balansträning på mitt egna sätt", hehh.. Nämligen trava & galoppera när jag står
på knä, men det gick bra och jag lever. Nej, men hon skötte sig bra, och det var otroligt roligt. Klart jag
skämde bort henne med godis oxå. ;)
 
Tänkte bara ta upp lite snabbt angående Felix och frihetsdressyren.
Var SÅ himla stolt över min lilla kille. Redan från första början följde han mej, gulle. Sprang runt lite hit&dit,
lät honom springa runt lite hejvilt, och då var det bokstavligen HEJVILT. ;) Men va kul att se sin ponny glad!
En sak som gjorde mig otroligt glad var att han kom till mig i full fart bara jag ropade på hans namn, vad han
än gjorde. Han brukar komma till mig i hagen oxå, fina killen. <3
--------
Nu ska jag kolla på film & sen sova, vi hörs imon, puss !
 

Min gris kan oxå flasha ;)

Gött

Har tagit en liten paus för fika , of course ;-) Ska ta å sadla Felix nu å ut å skritta igång honom. Sen kommer mamma å håller lektion för oss, bilder eller video kommer, I promise, tjaatat på mamma, hehh.. ;3

Finaste.

Ridit pensionären idag, lite lätt, även fast det vart helt galet så gick de bra :) Sen tog jag in Felix å fixade lite grejor, sen gick jag ut i paddocken å körde frihetsdressyr. Han följde efter mig hela tiden, å viftade jag lite med armarna sprang han iväg som en galning å höll på, å när ja kallade på han kom han direkt, going. Körde lite snabbt då jag ska rida honom. Nä, nu ska mamma å jag snart ner å köpa lunch å så, hörs snart.. :)

Godmorgon

Segare än segast startar jag igång fredagen med frukost i stallet. Hästarna är ute i hagarna å så. Efter jag käkat frukost ska jag mocka, sen rida Felix för mamma i paddocken. Efteråt har jag planerar in lite små saker, som att putsa lite grejor å så.. Bättre idag, men sjukt trött å fortfarande ont i halsen å allt, men va gör man inte för hästarna? :)

Länkbyte - Matilda Karlsson

Nu tycker jag alla borde gå in och läsa denna tjejens blogg. Bra inlägg och innehåller lite allt möjligt. Lätt & fin design.. Love it C': www.fotografierochannat.blogg.se
 
Bild tagen från bloggen .
 
 
 
 

Want *.*

Plzz mami?
 

C:

Hade lite tråkigt, så gjorde denna. C:

Våra hästar

Tänkte att jag skulle berätta lite om våra hästar i stallet, hope u enjoy! Och, så ni vet, så är alla travhästar förutom Felix och Surprise. ;-))
 
Appetizer "Brunis": Brunis är 4 år och redan över 1.70 cm. Trots att han är så stor så är han en riktig fegis. En stor bäbis helt enkelt! ;) Men han är väldigt gosig och älskar att bli ompysslad .
 
Olimic R.L.K "Olle": Olle är en going på 2 år. Är glad och sprallig kille, som samtidigt är lite blyg. Lär man känna denna kille så har man en super kompis för livet. Måste vara lugn när man håller på med honom och inte gra för hastiga rörelser då han är lätt skrämd.
 
 
Bonne Aparte "Tysken": En riktig biff. Verkligen en supergo kille, åhh han är verkligen ögongodis. Tyvärr har han haft lite problem som gjort att han inte riktigt funkat korrekt på banan, men är på bättringsvägen!
 
 
Princeton O.K "Pelle": Pelle är en supersöt kille som älskar att springa. just nu har han ögoninflammation, och behöver gå med skydd i hagen osvosv, men jag tror att det är på bättringsvägen. En kille med stor charm.
 
 
Copy Cat "CC": CC är en super duktig trav häst, bara levererar. En riktig sköning , men kan lätt bli stressad.
Älskar att busa med kompisarna i hagen, en riktig king !
 
 
Super Nevele "Max": Max är en riktig going, verkligen älskar livet. Matglad kille, som älskar att springa. Tycker det är jättekul att bli riden oxå.
 
 
E.M Diezel "Batman": Bettan som jag brukar kalla honom (hehh) är en supertrevlig kille som ligger mig varmt om hjärtat. Han har vart hos oss rätt länge. Väldigt snäll, och gör inte s¨mycket i onödan. ;)
 
 
T.M. Transocean "Tage": Tage är en super snäll kille som verkligen älskar när man borstar honom. Skulle aldrig göra något dumt, och är dessutom en super travare. Har ett hjärta av guld !
 
 
Felix: Felix är min nya ridponny. Super snäll, men är väldigt lättupstressad osv i ridningen. Måste ha en och samma ryttare som är trygg och lugn. Super fin i övrigt !
 
 
Mozart Töll "Mozart": Mozart är en super snäll kille. Brukar galoppträna honom åt mamma, och han tycker det är super kul. Han är rätt ny, så det finns inte så mycket mer att berätta. Men super snäll!
 
 
Surprise: Min finaste bästavän. Betyder otroligt mycket för mig. Vi har så otroligt många minnen tillsammans, verkligen älskar henne av hela mitt hjärta, finaste ponnyn ever. <3
 
 
Kosmic R.L.K "Laban" Laban är en kille, som är rätt envis emn samtidigt snäll. Älskar att arbeta. Älskar att bli borstad och kliad.  Go kille.
 
 
Västerbo Vampyr "Vampyren": Vampyren är en blyg liten kille. Riktigt söt. Vet inte så mycket om honom då jag inte brukar göra så mycket med honom, men en riktigt söting!
 
 
Maicon Face "Maicon": Maicon är en rätt stöddig kille som tror att han är bäst. Ser ut som ett sto , vilket är rätt roligt, haha.. Brukar vara jobbig att rida.
 
 

Sällskap :')

Godmorgon

Sovit dåligt inatt p.g.a min hals.. Halstabletterna hjälper inte längre, hmm...

Snart kommer det upp en helt ny design. Kollade igår när tjejen gjorde headern via Joine me, tror jag det hette (?).. Iallafall, lite roligare typ, och mycket detaljer, u gonna love it!

...

Usch vad dåligt jag mår.. Tog en skritttur på Felix, klarade knappt det. Ont i huvudet, halsen, öronen osv.. Hate this.. Jaja, Alvedon å halstabletter för min del. Myst ner mej med film å dricka.

*host*

Både Julia & jag har sovit sämst inatt, båda vaknade flera gånger osv.. Jag har ont i halsen å har en gnutta huvudvärk, samt är vääldigt tung. Har iaf blivit bättre när vi kollat film från 9 - 12 för att sen gå ner till Julia's farmor där vi fick pannkakor.
 
Aja, snart drar jag å Julia t stallet .
 
 
 

Gomorron!

vaknade för ett bra tag sedan, men när jag skulle kolla på en The Harlem Shake video, å det kom upp ett scary face så jag slog igen locket, så var det inte så lätt att slå upp det igen.. Men älskade syster Sara kom å räddade mitt liv.. ;) <3
 
Vid halv 1 kommer Julia å hennes mormor hit, skjutsar mej och Julia till stan där vi ska gå ett tag. Sedan är det bara vidare till stallet å rida för våran del, love life, i really do. <3
 
Btw, outfiten kommer snart..
 
Empuuhlaiinen, miss her... <3

Gokväll

Nu är jag hemma, tröttare än någonsin.. Sjukt va det tar på en, vill ALDRIG bli vuxen, just sayin. ;)
 
Träffade goa Linnea på stan å vi gled runt lite, käkade fika, drog till Mc Donalds å käka glass, å lite sådär.. Hehh. ;)
Var hos tandläkaren oxå, åhh ja hade inga hål, känn på den, vaa.. ;D
Nej, nu blir det tacosmys med familjen. <3
 

Pust

Är redan helt slut. Ska käka lunch nu, å efter 2 ska jag träffa en kompis på stan, något att se fram emot iaf.. Juste, tandläkaren där emellan oxå.. :C

Jo men ja jobbar på.. ;-))

Jobba ..

Gick upp 6, yää.. Piggare än någonsin, eller? ;-) Hjälper iallafall till lite här osv, 13;20 ska jag till tandläkaren 2 trappor ner, hmm.. Skulle gärna skippat de ;-) kommer mer uppdatering under dagen..

Dagens Outfit

Har haft stallkläder typ hela dagen, men nu på kvällen har jag en rosa/grå/vit rutig skjorta, mörkare jeans med vitt skärp å en vit päls väst, rätt plain&simple. Sen har jag stulit mamma's otroligt snygga Uggare, åhh jag är dökär i dom. *w* Anyway, här får ni en bild ;)
 
 
 

Tjenare !

Åhh, skönt med lov. Ska snart hem till mormor och morfar där jag ska sova över. Imon är det upp tidigt för att gå med mormor till mormor och morfars jobb där jag ska hålla till hela dagen. Smiter en stund för att gå till tandläkaren som är två våningar ner. Oii, vart mycket mormor och morfar där. ;-)
 
Felix gick helt ok idag. Han var stressad x1000 var verkligen på tårna. Tog bettet hela tiden i galoppen och stack så jag fick dra in honom på små volter, så galoppen var bara - idag, fick aldrig till den. Traven var helt ok, han vart lite väl peppig men rörde sig fint . Han ÄR en bäbis på hög nivå, han behöver rutin, men andra ord. ;-)
 

Mistakes are proof that you are trying.

Gokväll. Vart en rätt så bra dag idag. Varit i stallet med Lullan, red Surprise och Felix, båda var fina.
Imon ska jag med bäbis till ridhuset, ska rida ett dressyrpass, tillsammans med bästis Sabina och hennes fina Goda. Felix behöver verkligen få komma ut, få rutin. han är verkligen en stor bäbis.. Räcker väl bara med att säga att han vände upp&ner på stallet idag.. Hmm... ;-))
 
 

Gonatt

Hörs imon istället... Hoppas ni haft en grym alla <3 dag!

Uppdatering snart..

Såhär på kvällskvisten..

Gokväll ! Just nu ligger jag i sängenr och gör,, inget. Vart en underbar dag, Lullan hängde med till stallet å red Surprise samtidigt som jag red Felix, gick super, asnöjd!  Julia kommer följa med mig varje dag till stallet, pyssla, mocka å rida Surprise. Känns så himla bra, kommer bli bäst, tack snälla Lulli för det. <3
 
Imon ska vi vara på Isstadion hela dagen, usch.. Verkligen HATAR att åka skridskor, det värsta som finns. Får bara ont i fötterna och sånt skit, hmm.. Men annars måste jag gå en promenad på 1 timme, så skridskorna på. ;)
 
Nu ska jag sova, shiit vad jag är trött...
 
 
 

U can't make a rainbow without a little rain.

Ska käka , brb.
 

Pust

Gokväll! Just nu sitter jag å käkar lite flingor, intressant , vet! ;) Vart en seeg dag idag. Kändes som skolan aldrig skulle sluta, åhh den känslan ä inte rolig, i promise. ;-) Efter skolan åkte jag till stallet å red en PIGG Felix, har ont i både armar å mage nu, haha.. Idag har oxå min lilla hamster Molly lämnat jorden å blivit en ängel, r.i.p. <3 Hade ridskola idag oxå vilket gick super. När ja kom hem städade jag lite, pluggat till ett prov å duschat, ska käka lite till å städa lite till, sen får vi se hur lång tid det tar innan jag somnar ;) Gonatt !

Tjenare du&ni !

Sitter hemma hos mormor och morfar. Åkte hem idag eftersom Mamma är iväg för att tävla. Kajsa följde med ett tag, & efter hon åkt hem städade jag rummet. Duktig, vaa? ;-) Haha
 
Snart kommer en ny fräsch bloggdesign, kan knappt vänta.. BORT med vinter å fram med våren, yää! :D
 

Miss mahh bestfriend...

Hemma

Herre gud vilken dag.. Upp 9, kasta i sig 2 mackor för att sen kasta på sig stallkläder å dra till mariefred som ligger en ca timme bort. Tillsammans med Sara, Daniel, Ida, Anna, Joel, Jonas, Cissi, Mamma & Mats red vi ut på Islandshästar, och åhh vad mysiga dom är. Vart inte riktigt efter planerna då vi hade något överpigga hästar som tog några skengalopper här&där.. ;-)) Men roligt va de. Efter bjöds vi på fika, för att sen åka å käka på Pizzeria.
Sov vägen hem, aldrig varit tröttare i hela mitt liv, jäässes.. Nu har jag gosat ner mig lite framför tv;n. Skall inte göra nånting idag, bara ta det lugnt. Imon åker jag hem efter skolan då mamma ska tävla, å mormor&morfar kommer å hämtar mej senare på kvällen. Rummet skall städas, och jag skall plugga till ett prov som är till onsdagen.
Nej, idag blir det myys, no more.. BRA uppdatering för en gångs skull oxå, hmm.. ;)
 
 
 

Galopp i djupsnö

Helluu

 Go kväll ! Haft en grym dag me feffe, först lite stallpyssel osv, sen hem å hoppa i badet med Smoothie, plopp å chips, å ansiktsmask, de va ju rätt okey. ;-)
 
Imon är det upp tidigt, Felix ska äntligen ridas igen, hmm.. Undrar om jag kommer sitta kvar, eller rättare sagt, HUR länge jag kommer sitta kvar. ;) Nej, nu ska jag nog ta å sova snartm puss. :)
 
 

Go kväll!

Åh jisses, vilken dag. Nationella gick bra, gjorde mitt bästa.
 
Idag tänkte jag att jag skulle rida ut på felix, barbacka. Bara mysskritta lixom. Men skulle nog tänkt tvärtom.
Räckte med att jag kom ut i skogen och det blev värsta rodeon, å när tvärniten kom så kunde jag inte hålla mig kvar, så fick bli en kort dejt med snön innan jag fick pulsa hem, felix hade redan stuckit hem. Man lär sig av sina misstag anyway so, right? En riktigt gullig bebo jag har ändå. <3
 
Har RIKTIGT dåligt samvete över Surprise, vet inte vart jag skall "göra av" henne. Vill att hon skall få det bästa möjliga, för det är hon värd. Bara ett mysställe, inga krav, bara lunka i skogen... Men tyvärr är det svårt att hitta.. Får lägga ut lite mer krokar å se, kommer ta tid på mig.
 
Nu ska jag hoppa i duschen, men jag kommer tillbaka snart, promise ! ;-)

Det här med rubriker...

Tjenare. Just nu har jag rast så då passar jag på å blogga lite ;-) Nationella proven idag gick super, bättre än i tisdags, så jag är nöjd. Nu ska jag speeda sista lektionen å sen vidare till stallet, där Felix å Surprise ska bli borstade, ska även ta en promenad med Felix för att han ska få komma ut lite, han måste ju vila till tidigast lördag. Sen är det läxa som gäller hemma, no more.. Men vi hörs !

Min bebis.. <3

 

Hejsan!

Åkte hem idag, och Julia följde med. Vi åt å bakade, vilket gick sådär.. ;) Återkommer snart, ska hjälpa mamma me maten.. ;)
 
 
 

@ car

Sitter i bilen på G till en hästshop i närheten av vårat stall, inte varit där förut, så de ska bli spännande :) Sen ska jag ner till travet å käka mat å träffa Michelle. Felix kommer få vila tills helgen då han har haft jättevassa tänder, å dom förra ägarna har tydligen inte gjort något emot det, så har har djupa sår i munnen, stackarn. Där har vi ju en förklaring till att han har stuckit osv ibland. Känns iaf skönt att veta de, å vi har idag raspat tänderna på honom. Men har pysslat om Surprise å Felix samt fixat lite stallfix. Ångrar inte en enda sekund att vi köpte Felix, har haft han i 6 dagar, å har redan blivit bästa kompis me honom, bebisen. <3

Lektion

Nu kör vi på en sista lektion innan vi slutar för dagen. Gick super på dom 2 nationella proven vi hade idag, riktigt nöjd, men OM jag har ont i händerna nu alltså, hehe ;-))

Gomorron

Gick upp halv 6 idag, fixade iordning mej, å nu sitter jag invirad i en filt framför datan med en drick yoghurt...
Idag är första nationella provet, i svenska.. Kommer vara ett på morgonen å ett lite senare idag, hmm.. Ska göra mitt bästa iaf.. ;-)
 
Efter skolan ska jag till stallet, Felix ska ridas ett lite lugnare pass, å sen är det lite stallfix :)
 
 
 

Somnar tidigt...

Ska gå å lägga mej nu, för att vara ordentligt pigg osv tills imon då vi har första nationella provet... Upp 6, hmm.. Puss ❤

*pust*

Kom hem för ett tag sedan, och har precis kastat i mig mat.. Nu ska jag alldeles strax hoppa i ett bad, mys.. ;)
 
Felix var sjukt taggad idag.. Stack ett par gånger i galoppen, och  var på tårna 24/7. Men efter ett tag så vart han lugnare och det gick att rida honom ordentligt. Testade honom lite idag, och jisses, han kan ;-)) Skänkelvikningar i trav gick flytande bra, framdelsvändningar osvosv, bebisen. <3
 
Sen pysslade jag om honom och Surprise, fixade lite stallpyssel osv.
 
Ångar inte en sekund att vi köpte just Felix, han är underbar. <3
 
 
 

Söndag kväll.

Åhh jisses.. Knappt kunnat andas efter jag proppat i mig mat, herre min gud..
Tog iallafall en dusch för inte så länge sedan, och nu tar ju intresseklubben upp böckerna å antecknar, right? ;-)
 
Imon ska Felix ridas lite i paddocken, om det nu går. Han är så otroligt fin nu när jag testade byta bett, och är mer lyhörd för tygeltagen. Han är SÅ fin, ska försöka få mamma att filma lite imon :)
 
Nej, nu ska jag ta å pusta lite, skola imon.. På tisdag har vi första Nationella provet, hmm.. Men det är mitt bästa ämne, svenska.. Så, tror det kommer gå rätt så bra ändå, i hope.. ;D
 
Puss på er, bästa !
 
 

Tjenare

Denna dagen har varit bättre än bäst. Red ut på beboo Felix, å Liv red Surprise. Var supermysigt.
 
Sen, när vi kom hem mös vi ner oss innan det var dags för Liv att åka hem, ohh va ja saknar henne.
----
Just nu sitter jag å käkar vindruvor, nomnom va gött de ä.
 
Liiv, min linslus.. ;)
 

Go natt

Vart en SJUKT bra dag. Liv kom till stallet runt 11, och vi red ut, hon på Surprise å jag på felix. Började i paddocken för att han skulle lugna sig lite osv. Gick runt lite innan jag satt upp & så. Han var väldigt pigg redan från start, å jag fick sitta å klappa honom rätt ofta för att han skulle slappna av när vi skrittade på lång tygel, direkt när man kortade upp tygeln så sjönk han in i en super fin form. Sen red vi ner på åkern, å jag testade trav och galopp. I travem var han faktiskt riktigt fin, pampig och helt underbar. I galoppen hittade han ltie spöken här&där, stack för meh några gånger osvosv, och det går verkligen INTE att få stopp på honom. Ska testa rida på pessoa imon.. Men det blev betydligt bättre när jag red med en lite högre och stadigare hand, och inte jobbade så mycket med händerna, lyckades iaf få in honom på volterna. Men SUPERfin, och detta skall bli kul !
 
Nu måste jag sova, puss <3
 
Btw, tack Liv för headern å dom andra detaljerna.< 3

NU kickar vi igång en BRA lördag !

Denna dag SKA och KOMMER bli bäst. Jag ska rida Felixen för första gången, hmm.. Sen kommer ju Liv från sthlm oxå å sover över, myyys. Yepp, nu ska jag käka frukost, puss !
 
 

Sommar 2013 - klädstil

Denna sommar kommer jag ha på mig shorts, linnen/kortare tröjor, vanliga converse av olika slag, rätt lätt outfit, och såklart tillkommer lite detaljer. ;) Men rätt plain&simple...
 

Favorit citat

Everyone wants happines, no one wants pain. But you can't make a rainbow without a little rain
 
Smärtan du känner idag, är styrkan du känner imorgon
 
Real girls are not perfect, perfect girls are not real
 
People change, memories don't
 
You are my smoke to my high
 
Gråt en flod, bygg en bro, sträck dej och gå över den !
 
 

<3

Everyone wants happines, no one wants pain, but you can't make a rainbow without a little rain . <3

Godagens gott folk .. ;)

Vart den mysigaste dagen ever. Skolan flöt på bra, sen hängde feffe med till stallet. Vi fixade iordning Batman & Surprise & skrittade genom skogen och tillbaka, gick finfint. Sen fixade vi iordning dom, Batman fick gå in i boxen, medans Feffe flätade/borstade Surprise, å ja tog fram Felix å borstade/knoppade honom. Sen tog vi på oss kläder å gick ut med dom runt skogen och tillbaka. O shiit, biten från stallet till skogen är n'mligen en isgata, och Felix utan skor var som typ,, bambi på hal is . ;-)) Fick försöka hjälpa honom att balansera sej så gott som möjligt, även fast han höll på å sätta sej på arsle bara han tog ett steg .. Men väl inne i skogen så var det snö, så då var det lugnt. Han är SÅ FIN, min kille. han gick å nosa lite här&där, joggade även lite småbitar med honom, ohh, pigg.. ;)
Detta KOMMER bli bra. <3 han vart även skodd fram idag å vaccinerad !
 
Imon kommer Liv, från Sthlm, som var med på samma ridläger som mejj i sommras på Nybygget. Ska bli askul. Hon ska rida Surprise imon, å jag ska ta å rida Felix för första gången, spännande. Sen på Söndag är vi 2 lediga då mamma ska iväg å tävla.. Nu ska jag ta å hjälpa till med maten så den blir klar någongång, magen skrikeeer... Blir tacos, hm.. ;)