Bilder från de senaste dagarna - Instagram

 
 

Ällu everbodyyyy

Okok, inte effektiv här at all men tänkte skriva lite då & då iallafall. 
 
Igår var jag först i skolan som slutade 2 och efter det åkte jag och Robin hem till mig. Vi hade de mys & han tog bussen hem vid 7. Idag har jag ridit Felix och han var verkligen super fin. Red honom mest på volten först för att få honom lugn och för att få en bra och stadig form. Sen hoppade jag småhinder på en volt och det gick som sagt var bra. Imorgon ska jag ta bussen in till Robin och vara där under dagen. 
 
Dom 2 helgerna framöver kommer bli gryymt roliga. Nästa helg startar jag LD (80) och LC (90) i Strängnäs och Felix känns verkligen finare än finast just nu så de känns bara braa. Helgen efter det kommer min syster ner hit från sthlm och så ska hon ta mig till någon bra frisör här i Eskilstuna som då ska klippa topparna på mitt hår och lägga in massa ljusbruna/mörkblonda slingor. Känns feeeta bra, lixom bort med all gul färg ur mitt hår och ärligt så har jag tröttnat på att vara blond, så då blir det väl någon blandning mellan blond och brun..men de återstår att se ;)
Sen ska vi iallafall åka upp till Sthlm efter vi fixat mitt hår & åka till någon som är bra på att forma&färga ögonbryn. Efter det ska vi shoppa kläder i stan där och käka/fika. Sen sover jag kvar i Sthlm och åker hem dagen därpå I guess. Kommer iallafall bli super grymt & enormt kul. 
 
Allt är bara så bra just nu. :)
 
 
 

Hopptävling NTRK

 
I söndags, 4 maj var jag och hopptävlade på Nyby Torshälla Ridklubb med Felixen. Nollade LC (90cm) och slutade på en 7e plats av 19 starter. Han var iallafall super fin och nu taggar vi om för hopptävling i Strängnäs den 24.
 
Mamii filmade iallafall så ja satte ihop en liten film, hope u enjoy iiiiit