Så mys.

Haloohaaa.
 
Jätte dålig uppdatering, yea i know. Men jajaa. 
____________________________________________
 
Igår efter skolan var jag och min älskade soulmate Emilia på stan, kollade på kläder å åt samt tog en mysfika på Espresso House. Fick med mig en gullig tröja hem och "glittersak" till mobilen. Sen tog vi bussen hem till Emilia & Rebecka å så sov jag där. Hade det såååå mysigt, tack bästa ni 

 
Idag så red jag Felix vilket gick helt okey. Han var rätt, men han vilat mycket denna vecka så. När vi kom hem så fixade ja mitt rum som va en aningen stökigt *hihi. Nu sitter ja med mystofflorna, inget smink å goaste parfymen framför brasan med datan i knät, lyssnar på musik, dricker gott å lixom kollar runt bara, en bättre lördag helt enkelt.
 
 

❤ You're Never Fully Dressed Without A Smile ❤

Tjenare! Gick upp no 6  imorse, dööööötrött. Åkte till stallet å somnade i bilen, å sov i typ 2 timmar. Nej, jag är inte en morgonmänniska.... 
 
 
Okey, släpade fötterna in i stallet å segade i mig frukost, vilade liiite till å så tillslut gick jag och hämtade felix från hagen. Självklart skulle han stå längst bort, i världens lerigaste hage. Och inte tänkte han komma heller. Jomen jag var glad då! 
  
Men nog med negativa & sega saker! Felix var hur fin som helst idag! Först red jag honom i form och ställning på volterna i alla gångarter, dels för att få han mjuk men oxå lugn. Sen travade jag över bommar och gjorde halt bakom & framför för att få honom lydig, gick super. Sen höjde vi upp till hinder på kanske en 50-60 cm, ja någon stans där. Tänkte inte hoppa högt idag, utan träna teknik. Vääldigt viktigt, myycket mer viktigt än att hoppa högt. Hoppade några gånger, la lite volter runt hinder och hoppade sedan. Ja men super nöjd!
 
På slutet skulle vi testa hoppa studs, vilket vi inte gjort förut, så jag hade hindrena på 40/50cm. Tog först i trav, och jisses vad han tog i haha. Tog i galopp sen några gåner från båda hållen, det gick verkligen super bra! Sjukt nöjd.
 
Resten av dagen, ungefär från halv 1 har jag bara legat å slappat. Fixade ost&skink sallad när jag kom hem å la mig å kollade på en film - jätte mysigt! Lite senare kommer Ebba m. familj och hämtar mig. Vi ska åka å tända lite ljus på gravar, och sen åker vi hem till henne och myser. Lördag, dagen innan... *host söndag.. Å på måndag är det skola.
 

Vi hörs senare!
 
 

Nu får Felix det myysigt inatt