Tjeniis

Okej, börjar väl igeeeen då. Får typ suger efter att blogga, men lika fort så försvinner suget hoho..men nu ska jag fn uppdatera ordentligt.. I promise uuuu ;)
 
Hm aa okej, hänt sjukt mycket sen jag skrev här haha. Kan ta upp det allra roligaste som hänt, annars lär det bli en heel bibel som jag tror varken ni kommer orka läsa eller jag kommer orka skriva..sooo
 
I onsdags tog jag tåget upp till El Stockholmo klockan 8 för att möta upp min storasyster Sara, för att vara med på hennes jobb. Hon jobbar som stylist på Lets Dance, så tanken var att jag skulle hjälpa till där då och träffa alla deltagare som var kvar osv. Var så sjuuukt taggad. När vi kom fram så hälsade jag på alla andra som jobbade där, verkligen jätte trevliga personer. Fick hjälpa till att fixa deltagarnas kläder och provade även Kenzaz klänning tills nu ikväll på tv *kände mig cool hihi*. Deltagarna kom olika tider under dagen, och efter jag hade träffat och vi provat kläder på ungefär 2 par så drog jag och Sara och köpte pizza. Sen drog vi tillbaka och fortsatte jobba. 
 
Jag kollade även på när flera par dansade och hjälpte till med musiken osv, sjuukt kul var det, kan lägga upp lite videos å bilder senare då jag inte får avslöja deras kläder osv förens dom visats upp i tv. 
 
Dom personerna som var allra roligaste att träffa var nog Benjamin Ingrosso och Kenza Zouiten. Så himla bra personer båda två och Benjamin var ungefär som mig, väääldigt pratglad hihi ;)
 
Aja, jag måste springa iväg nu och kolla på Lets Dance, lite extra kul å se när man träffat alla å sett alla träna och fixat alla kläder. Höööörs efter <3
 
 

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo