Veckans planering

Igår, Söndag: Världens goaste natta kom hit & sov. Vi käkade pizza å hade en lugn å mysig kväll. Snackade igen mycket grejjs osv. Somnade runt 4 - halv 5 hihi
 
Idag, Måndag: Vi gick upp runt halv 1 och käkade pizza och sen låg vi å slöa på soffan rätt så länge.. Sen va vi ute lite och tog de lugnt. Väääärsta latdagen hoho. Hade det iallafall jätte kul.
 
Tisdag: Skolaan börjar..huur segt :c Börjar halv 9 och slutar halv 3, sen ska jag ta det lugnt och senare åka till Ekeby
 
Onsdag: Skolan börjar kvart i 10, å slutar typ 4 (haha :c) men seen ska jag dra till Hällby om det blir som tänkt och spela fotboll hihi. Gick i fotboll förut i några år men slutade för jag inte hade tid eller så. Nu ska jag testa spela på Onsdag i guess med världens underbaraste lag, sen får vi se hur de blir. Sjukt sugen på att börja iallafall :')
 
Torsdag: Seeeegaste dagen. Skolan börjar kvart över 8 och de är verkligen sjukt sega och tråkiga lektioner. Sen när jag slutar 20 över 2 ska jag rida Felix, för de behövs verkligen. 
 
Fredag: Skola kvart över 8, å slutar 3. Sen efter har jag ingen aning om vad jag ska göra, men de får vi väl se.
 
Lördag: På lördag ska jag på Pay and Jump 70 & 90 cm, så vi taggar inför deee
 
Söndag: Tror jag åker till stallet och skrittar ut på Felix efter tävlingsdagen så han får sträcka på sig ordentligt. 
 
Så ser veckan ut, rätt mycket att göra men de kuuuuul.
 
- 2011, haha vad söta vi vaaaaar

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo